Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein Rezumat si Recenzie

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein este poate una dintre cele mai potrivite carti pe care le puteti lua, daca simtiti ca sunteti intr-un punct fix, din care nu mai puteti sa scapati, desi va doriti atat de mult si altceva. Ni se intampla adesea sa ne simtim prinsi intr-un vartej de nesigurante, din cauza felului in care este construita astazi lumea din jurul nostru.

In randurile urmatoare, vom vedea ce ne aduce aceasta carte care se poate dovedi a fi un adevarat ajutor pentru oricine alege sa o citeasca, sa stiti. Si, daca tot ati ajuns aici, la noi, vrem sa va dam si un pont. Va puteti lua chiar acum aceasta carte la un pret accesibil, din aceasta librarie online. E printre preferatele romanilor, datorita profesionalismului de care da dovada la fiecare comanda. Acum ca stiti si de unde sa va luati cartea, haideti sa vedem si cam ce putem gasi in ea.

fabricadegratare.ro

Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein Rezumat si Recenzie

Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein
Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein

Donald M Epstein a formulat ideea tehnicii Network Spinal. Acesta crede cu tarie intr-o conexiune intre 3 elemente foarte importante pentru fiecare dintre noi:

bookzone.ro

edenboutique.ro/

  • mintea
  • trupul
  • sufletul

Fiecare in parte are rolul sau in buna functionare a noastra ca indivizi. Insa, impreuna, daca exista acea sinergie necesara, cele 3 ne pot aduce beneficii nestiute pentru starea noastra de bine. Si stiti de la incepe totul? De la minte. Cu ajutorul ei, cu ajutorul gandurilor noastre, putem sa transformam niste situatii care par fara de scapare in punctul de plecare spre o noua viata. Subtitlul cartii este „Cele 12 etape ale vindecarii”, deoarece, nu este de ajuns sa vrem si dupa gata, ne-am si vindecat. Este nevoie de un intreg parcurs.

O constientizare spirituala

Pentru a trece mai departe, e nevoie sa iti dai seama in primul rand ca este nevoie de o schimbare. Apoi, trebuie sa iti dai seama si ca ai tot ceea ce iti trebuie. Nu trebuie sa mai astepti ca sa obtii cine stie ce sau sa fii in cine stie ce loc, sa sa poti sa iti incepi evolutia spre versiunea ta buna. Dupa ce iti dai seama nu doar ca acum trebuie sa incepi, dar si ca ai tot ce iti trebuie, dai startul unui drum, pe care nu trebuie sa te grabesti.

edenboutique.ro/

Nu degeaba sunt 12 etape ale vindecarii despre care vei afla din cartea Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein. Nu spune nimeni ca discutam despre un lucru simplu. Vindecarea personala este un proces complex si care nu trebuie sub nicio forma grabit. Nu ardeti etapele, ci mergeti pas cu pas. Etapa cu etapa. Incepeti usor cu prima. Dupa vedeti ce faceti cu a 2-a si nu treceti la urmatoarel pana ce nu simtiti ca ati trecut intr-adevar de fiecare in parte. Fara jumatati de masura.

Intrebari aparent fara raspuns

Ne-am pus cu totii intrebari de genul „Ma relaxez in teorie, insa in practica, tot simt stresul asta… De ce?” sau „Oare eu cine mai sunt, de fapt?”. Sau altele de acest gen. Ele sunt normale, intr-o lume in care uitam de multe ori cine suntem si stim doar ce trebuie sa facem ca sa fim in rand cu restul de oameni pe care ii consideram intr-un fel un soi de competitie.

Aceste intrebari raman adesea fara raspuns. Insa, dupa ce veti citi cartea despre cele 12 etape ale vindecarii ale lui Donald M Epstein, veti vedea ca raspunsurile vor veni. Si aici ne incheiem si noi articolul despre aceasta carte, pe care vi-o recomandam. In acelasi timp, ati putea sa cititi si cartea Esti un om frumos. Va asteptam si parerile in comentarii.

1 thought on “Cartea Imi Iau Puterea Inapoi de Donald M Epstein Rezumat si Recenzie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!