Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai este o carte menita sa fie mai degraba o prietena tacuta, dar care iti este alaturi in drumul tau de regasire, decat o simpla adunare de cuvinte, puse pe hartie. Inca din titlu, suntem intampinati cu o afirmatie, dar si cu un indemn. Asta asa, ca sa ne pregatim pentru ceea ce urmeaza sa citim, pentru ca in aceeasi maniera este scrisa cartea. Daca sunteti pe graba, va spunem ca puteti sa va luati cartea chiar acum, la pret bun, din aceasta librarie online. Daca insa mai aveti nevoie de o recenzie, ca sa va dati seama daca s-o luati sau nu, haideti sa vedem care este treaba.

bookzone.ro

Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai Recenzie

Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai
Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai

In ziua de astazi, se cauta perfectiunea. Parca toata lumea a innebunit cu ideea ca totul in jur trebuie sa fie perfect. Altfel nu este bun. Sub nicio forma. Pe asta s-au bazat mult timp si retelele de socializare, care au tot inventat filtre peste filtre. Si ne-au impus ideea ca trebuie sa aratam foarte bine, altfel degeaba postam. Ulterior, a venit aplicatia Bereal, care face fix opusul si ne arata ca putem sa fim si autentici, pana la urma. Revenind insa, statutul acesta de perfect/a este unul la care se ajunge foarte greu. Si ce obtinem noi pe drumul nostru spre aceasta idealizare, spre aceasta perfectiune inchipuita? Frustrari. Multe. Ajungem sa ne uitam in oglinda si sa nu ne mai placa ce vedem. Ajungem sa credem ca nu mai suntem frumoase, ca nu mai suntem speciale.

Si gresim foarte mult. Ne pierdem in definitii prostesti si in standarde care nu ar trebui neaparat sa ne defineasca. Si uitam cine suntem, uitam cat de mult ar trebui, de fapt, sa ne iubim asa cum suntem. Pentru ca la fel nu putem sa fim. Sigur, poate unele trasaturi de caracter vor semana, dar sigur prea rar se gasesc doua femei la fel. Ceea ce este foarte bine. In loc sa ni se para ca nu ne gasim locul acolo unde trebuie sa fim la fel, de ce sa nu ne bucuram ca, in schimb, ne putem face un loc al nostru, unde suntem cu adevarat noi insine? Stim, poate parea complicat, dar pe masura ce veti citi cartea Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai, veti intelege mai bine.

bookzone.ro

Desculta pe drumul autocunoasterii

Ne-a placut aceasta sintagma de „desculta pe drumul autocunoasterii”, pentru ca, intr-adevar, asa trebuie sa porneasca fiecare femeie dornica sa (re)devina ea insasi, frumoasa, feminina si fericita. De ce desculta si nu cu niste tocuri inalte? Pentru ca e nevoie sa o luam usor, usor si pas cu pas. Trebuie sa lasam deoparte toate stereotipurile, toate preconceptiile, inainte sa ne apucam sa citim cartea doamnei Monica Mihai. Doar asa vom putea sa simtim cu adevarat ce inseamna drumul autocunoasterii si cat de benefic poate sa fie acesta pentru orice femeie.

Daca sunteti dispuse sa incepeti o calatorie la finalul careia veti afla iar cum este sa va iubiti si sa ii iubiti pe cei din jur, sa fiti mai puternice, mai feminine si mai sigure pe voi, atunci puteti sa va cumparati cartea aceasta si sa va incepeti propria calatorie. Sa nu va grabiti. Ganditi-va sigur daca aveti timpul si starea necesare. In acelasi timp, sa stiti ca va recomandam si cartea Secrete aflate pe pielea mea de Andreea Raicu. Asta, daca aveti nevoie de niste confesiuni in plus, ale unei vedete din Romania. Acestea va pot ajuta in calatoria voastra.

 

3 thoughts on “Esti un om frumos invata sa te iubesti de Monica Mihai Recenzie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!