Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti de Monica Mihai Recenzie

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti de Monica Mihai este o carte care, in ciuda numarului mic de pagini, reuseste sa ne faca sa intelegem cateva lucruri mari, care ne vor ajuta pe mai departe sa ne putem simti bine, asa cum poate ca o faceam candva. Pentru ca daca un drum pare sa nu fie cel bun, indiferent de cat de mult l-ati parcurs, poate ca nu ar fi rau sa va intoarceti, decat sa continuati cu greselile.

Daca stiti deja cat de bun este stilul de scris al Monicai Mihai, atunci probabil ca nu aveti nevoie de aceasta recenzie. In schimb, puteti sa va luati cartea la pret bun de aici, din aceasta librarie online. In schimb, daca ati auzit doar de acest titlu si nu stiti exact care este treaba, haideti sa aflam impreuna din randurile urmatoare.

fabricadegratare.ro

Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti de Monica Mihai Recenzie

Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti
Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti

Se spune ca viata omului este un drum. Dar oare, sa fie acest unul pe care, odata ce plecam, nu ne mai putem intoarce niciodata in diverse puncte? Trebuie sa mergem tot inainte, chiar daca instinctul ne spune ca poate nu ar fi rau sa luam o pauza si totusi sa schimbam directia? Nu intotdeauna. Pentru ca daca instinctul ne spune ca totusi nu am apucat-o pe cea mai buna cale, ar trebui sa il ascultam, pana la urma. Doar nu ne vrea raul, nu? Si stim, este greu sa mergeti putin inapoi si sa pierdeti astfel timp pretios, in timp ce alte femei poate ca inainteaza. Dar e necesar.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Suntem in secolul vitezei si totul pare sa se desfasoare ca atare. Vrem totul rapid. Dar daca nu suntem atente, viteza asta ne poate duce si in locuri unde nu ne-am fi dorit. Daca v-ati simtit in ultimul timp ca si cand nu v-ati mai cunoaste sau ca si cand nu ati mai fi voi cele mai importante in propriile vieti, atunci cartea Intoarce-te la tine cand nu mai stii cine esti de Monica Mihai e lectura ideala. Pentru ca totul porneste de la noi. Daca noi nu stim unde suntem, in ce punct si unde putem merge, degeaba. Restul lucrurilor pot fi puse pe pauza. Pentru ca, in definitiv, de la noi incepe totul. Si daca noi insine nu suntem bine, nu prea va fi nimic bine. Luati in calcul aceste lucruri de fiecare data cand sunteti puse in fata unor decizii. Daca va zguduie sufletul din temelii, cel mai bine ar fi sa spuneti NU.

Ca o discutie intre mama si fiica

Uneori, degeaba dam peste niste informatii bune, utile, daca stilul de vorbire sau de scris nu este unul adecvat. Insa, in cazul cartii despre care vorbim astazi, putem sta linistite. Este scrisa in asa fel incat parca ar fi vorba de o discutie intre fete. Sau una dintre mama si fiica. Cu alte cuvinte, tonul folosit este unul cald, nu unul din care sa reiasa vreun soi de judecata sau ceva. Pentru ca de-a lungul vietii, multe femei trec prin astfel de stari si simt ca ajung intr-un punct mort. Apoi, nu mai stiu ce sa faca si nici cine sunt. Pentru ca au vrut altii ca ele sa fie intr-un anumit fel.

edenboutique.ro/

Iar acest stil prietenesc si apropiat este unul care ajuta ca informatiile valoroase sa ajunga si sa se lipeasca asa cum trebuie de fiecare doamna sau domnisoara in parte. E o lectura usoara si probabil ca intr-un weekend daca va puneti pe ea, o veti putea termina. Si dupa va veti da seama ca sunteti mai mult decat credeti si ca puteti mai mult. Pentru ca sunteti femeie si aceasta este, in primul rand, o superputere. Va mai recomandam si cartea Esti un Om Frumos Invata sa te Iubesti a aceleiasi autoare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!