Recenzie Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Recenzie Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac: La ce ne putem astepta de la cel de-al 2-lea volum scris de actorul pe care il stie toata Romania? Haideti sa discutam si noi putin despre noua sa carte in randurile urmatoare. Pentru ca ati ajuns aici, la noi pe site, vrem sa va aratam si recunostinta noastra, spunandu-va ca va puteti lua cartea chiar acum, la pret mult mai bun decat in alte locuri, din aceasta librarie online, de unde noi ne luam des cartile. Intrati si vedeti daca va convine pretul, desi slabe sanse sa nu fiti multumiti, parerea noastra. Nu uitati ca exista si o cauza nobila legata de aceasta carte, la fel ca si data trecuta, la primul volum. Revenind insa…

bookzone.ro

Recenzie Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac

Recenzie Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac
Recenzie Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac

*Daca butonul nu functioneaza din cine stie ce motiv, puteti sa dati click aici.*

 

Stiti deja despre primul Jurnal al burlacului, am stat la un dialog intre Mihai Bendeac si mama acestuia. Am fost oaspeti de seama si parca am stat cu totii la o discutie asa, ca intre prieteni vechi. Stilul amuzant, simplu, si fara prea mari incercari de a parea ceea ce nu este a atras publicul. Si a facut din carte un adevarat bestseller. Sa citesti discutiile fara perdea ale unui om cu mama lui e ceva aparte. Mai ales cand acel copil despre care ni se mai povesteste in pagini este insusi Mihai Bendeac, despre care stim ce talent actoricesc are.

bookzone.ro

In Jurnalul Unui Burlac 2 Draga Mihai de Mihai Bendeac, lucrurile vor fi putin, dar doar putin mai haotice decat in primul. Asa cum o spune si autorul, de data aceasta nu a mai fost supravegheat pe parcurs. Nu a mai avut pe nimeni alaturri cand s-a gandit la subiectele pe care sa le includa in carte, asa cum s-a intamplat la primul volum, cand doamna Bendeac a fost cu el. Asa ca, e foarrte probabil ca cititorii sa descopere o parte si mai amuzanta a actorului Bendeac.

Raspunsuri la scrisori dar si alte povesti

Structura volumului este destul de simpla. Pe de o parte, Mihai raspunde unor scrisori ce i-au venit dupa lansarea primului Jurnal in stilul sau caracteristic. Pe de alta parte, ne spune povesti noi. Stiati cum a ajuns Mihai Bendeac sa joace intr-un film alaturi de Florin Piersic, cel cu expresia „sa-mi giugiulesti barzoiul”? Ce se intampla atunci cand Happy, animalul de companie al lui Mihai se pierde? Incepe o adevarata aventura.

Cartea in sine este ca o discutie intre prieteni. Nimic fancy, nimic care sa te faca neaparat sa exclami „wow, ce capodopera literara, ce termeni uluitori, ce epitete extraordinare”. E o lucrare buna, care te face sa mai uiti de griji. Pentru ca da, scopul principal al celui de-al 2-lea jurnal de burlac al lui Bendeac nu e sa ne gadile simturile literare, ci sa ne faca sa zambim sau poate chiar sa radem. Desigur, pe langa acesta, mai exista un scop nobil pentru aparitia acestei carti.

Spitale publice din bani privati si Mihai Bendeac

Cu ajutorul primului Jurnal, Mihai Bendeac si mama acestuia, doamna Emilia Bendeac, au reusi sa stranga peste 200.000 de euro. Bani ce ar fi putut foarte bine sa stea in buzunarele lor. La cum sunt vremurile acestea si la cat de mult se scumpesc alimentele si viata in general, nu putini ar fi fost cei care ar fi acceptat o mare parte din aceasta suma. Insa nu si cei din familia Bendeac. Toti acesti bani provenind din vanzarile de la Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama s-au dus spre cauza „Spitale publice din bani privati”, a lui Codin Maticiuc.

Iar acum,si cu cartea Jurnalul unui Burlac 2 Draga Mihai se va intampla fix la fel. Toti banii de pe urma vanzarilor se vor duce catre o cauza nobila, aceea a copiilor ce au nevoie de tot ajutorul nostru. Cu ajutorul sumelor stranse, se va construi un nou corp pentru copiii si adolescentii de la Spitalul Alexandru Obregia. Autorul ne spune din start ca lucrarea nu li se adreseaza pudicilor sau celor care iau viata prea in serios. Insa, avand in vedere faptul ca nu e o lucrare comerciala per se, care sa ii aduca niste castiguri autorului, ci e o lucrare pentru o cauza nobila, Mihai Bendeac afirrma ca ar fi bine sa ii cumpere cartea si cei din aceste 2 categorii de persoane.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!