Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin de Codin Maticiuc
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin de Codin Maticiuc este cea mai noua carte a celebrului milionar pe care este aproape imposibil sa nu il stiti. In ultimii ani, Codin nu a mai aparut in spatiul public datorita cuceririlor sale. S-a schimbat mult perspectiva asupra perrsoanei sale, datorita implicarii lui in diverse proiecte nobile, la fel cum este si aceasta carte despre carre vom discuta si noi astazi. De la baiatul de bani gata, a ajuns un tata responsabil, daca a fi a ne luam dupa ultimele sale aparitii pe net.

bookzone.ro

Si pentru ca tot ati ajuns aici, la noi, vrem sa va dam si un pont. Va puteti cumpara carrtea chiar acum, la pret bun, din aceasta librarie online. Si, inca ceva frumos: daca o cumparati, nu doar ca veti avea ceva nou de citit, insa veti si contribui la o cauza nobila. Cei de la editura, alaturi de Codin Maticiuc, promit sa ofere banii rezultati din vanzarile cartii Fundatiei Metropolis. Asadar, daca decideti ca subiectul va intereseaza suficient incat sa o achizitionati, veti face si o fapta buna. Din banii dati pe ea, veti putea ajute si niste suflete. Gata, acestea fiind spuse, permiteti-ne sa ii dam drumul.

Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin de Codin Maticiuc

Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin de Codin Maticiuc
Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin de Codin Maticiuc

Prrobabil ca nu o sa va mire faptul ca povestea cartii este strans legata de povestea de dragoste dintre Codin Maticiuc si Ana, sotia lui. Maticiuc s-a gandit sa o reinterpreteze putin. Si, dintr-o realitate, din ceva ce chiar s-a intamplat, a zis sa o transforme intr-un basm urban. Aici, Ana evident ca nu se putea sa fie decat o printesa eleganta, din lumea buna, pe care multi si-o doresc. Codin insa si-a zis ca ar fi mai bine pentru poveste daca s-ar transforma intr-un soi de capcaun, adica o crreatura care ar avea slabe sanse sa fie vreodata cu o printesa.

bookzone.ro

Desigur, aici este vorba despre o metafora frumoasa. In realitate, doamna Maticiuc venea dintr-o lume in care bunul gust si manierisul erau la ordinea zilei. Desigur, nu spune nimeni ca domnul Maticiuc ar fi vreunul care sa nu stie de Codul Bunelor Maniere sau ceva. Insa au fost ani de zile in care acesta nu a fost deloc bine vazut nici pe la TV. Si posibil nici prin viata reala. Si nici pe scena literara, caci da, aceasta nu este prima carte scrisa de Codin.

O poveste simpla, dar frumoasa

Fiind pana la urma un basm, cartea Povestea Frumoasei Ana si a Capcaunului Codin se va terrmina cu bine. Desigur, vor fi fel de fel de probe, care mai de care mai grele. Insa printesa nu va dori de la bun inceput sa fie cu Capcaunul. Va trebui ca acest perrsonaj sa duca niste munca de convingere.

Insa, nu-i nimic. La final, cand printesa va fi a lui, toata aceasta munca va fi meritat cu varf si indesat, nu? Prin ce peripetii va trebui sa treaca acest Capcaun in calatoria sa spre inima printesei Ana putem afla citind cea mai noua carte a lui Codin Maticiuc. Din primele recenzii, se pare ca multora le place, semn ca domnul Maticiuc inca are talent la scris. In curand, il vom putea vedea si in filmul Miami Bici 2.

Ce alte carti a mai scris Codin Maticiuc?

Dupa cum incepusem sa va spunem si mai sus, domnul Maticiuc este cunoscut si in lumea literara din Romania. A scris de exemplu cartea Consumatorul de Suflete, incare, intr-un fel sau altul, se lauda cu cuceririle sale din lumea mondena, datorate in mare parte situatiei financiare. Dar nu, nu aceasta este cartea lui Maticiuc ce a starnit cel mai mare val de hate in mediul online.

In schimb, cartea Dresor de Lei si de Fraieri: Viata lui Nutu Camataru a fost pentru cateva zile, dupa ce s-a lansat, pe buzele tuturor. Multi au ramas surprinsi de subiectul ales, multi l-au facut cu ou si cu otet pe Codin pentru ca a scris despre viata unui interlop. Desigur, multi n-au citit-o, sa vada cu adevarat despre ce este vorba. Au aruncat doar cu venin. O alta carte aparuta recent si in cazul careia s-a procedat la fel cu donarea profitului este si Jurnalul unui Burlac Conversatii cu Mama de Mihai Bendeac.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!