George Buhnici si-a cerut scuze in scandalul vergeturilor

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

George Buhnici si-a cerut scuze in scandalul vergeturilor. Dupa zile intregi in care a devenit practic inamicul public numarul 1 in Romania, dansul a inteles ca e nevoie, in primul rand, de niste scuze. Si cum altfel, daca nu printr-un video explicativ? Despre toate acestea vom discuta in randurile ce urmeaza. Intai de toate, vom face o scurta recapitulare a intregului scandal ce a fost pe buzele tuturor romanilor zilele acestea.

George Buhnici si scandalul vergeturilor si al celulitei

Acum cateva zile, in spatiul public, aparea un interviu pe ca George Buhnici l-a dat pentru XtraNight Show, prezentat de Dan Capatos. In el, domnul Buhnici si-a exprimat parerea despre diverse aspecte pe care le-a vazut pe plaja din Romania. Prezent fiind la un festival, el a tinut sa ii spuna reporterului si, implicit, telespectatorilor, despre ce ar trebui sa faca multe dintre doamnele si domnisoarele care vin la plaja.

fabricadegratare.ro

Mai exact, dansul a spus ca, cel mai bine ar fi sa lase deoparte tatuajele si sa dea banii respectivi pe „salita”. Nu doar atat, insa George Buhnici s-a aratat uimit de vergeturi si celulita. Din punctul lui de vedere la acea vreme, ele nu prea aveau ce sa caute pe corpurile doamnelor si domnisoarelor. De ce? Pentru ca dansul a venit la mare sa vada piele, insa una fina, catifelata, nu plina de vergeturi.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

George Buhnici si Lorena Buhnici, sotia lui

O alta parte a interviului dat de George Buhnici, ce a oripilat de-a dreptul opinia publica a fost cea legata de sotia lui, Lorena Buhnici. Dansul a chemat-o pe dansa in fata camerei si a prezentat-o in fata camerei intr-un stil ce le-au adus amandurora un val de critici. Evident, cuvintele spuse de George Buhnici, legate de aspectul sotiei sale au fost practic picatura ce a umplut paharul.

Mai exact, domnul Buhnici a spus ca unul din norocurile sale in viata e ca sotia lui arata ca o minora. Lumea s-a aprins rapid, aducandu-i tot felul de acuze, pornind de la aceasta remarca. Desigur, poate ca ce a vrut sa spuna e ca, desi nu mai e la prima tinerete, doamna Buhnici inca se tine bine si arata ca o pustoaica de vreo 18 ani, mult mai tanara.

edenboutique.ro/

BCR a reziliat contractul cu George Buhnici

Desi George Buhnici lucreaza cu multi parteneri mari, carora le face reclama in video-urile sale, nu multi din acestia au iesit public cu puncte de vedere in legatura cu acest subiect. Unul din ei insa, respectiv BCR, a iesit initial cu un raspuns vag. Apoi insa, probabil la presiunea publicului, au revenit si au spus ferm ca se delimiteaza de George Buhnici si practic rupt contractul cu acesta.

Au fost primii care au ales sa discute despre ce s-a intamplat. Primii dintre toti cei cu care George Buhnici a colaborat sau colaboreaza. Unii chiar au spus ca, datorita acestei declaratii ca vor rupe contractul cu George Buhnici, isi vor deschide un cont la BCR. Desigur, ne gandim ca vor fi si ultimii care sa rupa contractul cu domnul Buhnici, acum ca a ales sa isi ceara scuze.

George Buhnici si-a cerut scuze in scandalul vergeturilor

Scandalul cu George Buhnici nu a inceput din prima. Nu stim de ce, dar a durat pana lumea a aflat de declaratiile sale. Dupa cum spune si Dan Capatos, interviul cu el a fost dat in urma cu o saptamana difuzarii de la TV. In tot acel timp, conform spuselor prezentatorului TV, George Buhnici nu i-a contactat. Nu i-a rugat sa nu difuzeze interviul sau ceva, semn ca inca era de acord cu tot ce spusese.

Dupa ce lumea s-a inflamat, a aparut si prima reactie a lui George Buhnici. Insa nu cea la care ne-am fi asteptat. Nu si-a cerut scuze. A ales sa afirme pe blogul personal ca totul e un soi de atac impotriva lui, venit de nu stim unde. Un fel de campanie de denigrare, de rastalmacire a cuvintelor dansului sau asa ceva. Atunci lumea s-a enervat si mai tare. Adica sa ai ocazia sa repari totul prin niste scuze, chiar daca le aruncai in scarba, si tu alegi sa pui si mai multe paie pe foc? Intre timp, doamna Lorena Buhnici a ales sa isi dezactiveze contul de Facebook.

Scuze reale sau doar din necesitate?

Astazi, 26 iulie, George Buhnici si-a cerut scuze in scandalul vergeturilor. A facut un video pe care l-a urcat pe canalul sau de YouTube. Ulterior, l-a distribuit pe toate conturile sale de socializare. Si se pare ca bine a facut. Daca e sa ne luam dupa valul de reactii pozitive, s-ar parea ca e miscarea potrivita. In definitiv, asta astepta toata lumea de la bun inceput: niste scuze.

Iar acum, se pare ca George Buhnici le-a acordat. O sa va lasam mai jos si video-ul integral, sa il puteti urmari ca sa intelegeti totul. Acum au aparut deja voci care spun ca domnul Buhnici a ales sa faca pana la urma un video prin care isi cere scuze doar din teama de a nu mai pierde si alti colaboratori, asa cum s-a intamplat cu BCR. Daca e asa sau daca, pana la urma, isi cere scuze sincer, doar dansul stie.

Sursa: George Buhnici pe YouTube

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!