Pana la ce ora se spune Buna Dimineata? N-ai fi crezut!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pana la ce ora se spune Buna Dimineata? Desi la prima vedere poate parea o intrebare cat se poate de simpla, in realitate lucrurile sunt diferite. Stati linistiti, pana si noi a trebuit sa ne interesam inainte de a scrie acest articol cum sta treaba, de fapt. Nu e niciun fel de rusine daca nu stiati. Dupa ce veti citi articolul nostru scurt, o sa fiti pusi in tema. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care este treaba, de fapt.

bookzone.ro

Pana la ce ora se spune Buna Dimineata?

pana la ce ora se spune Buna Dimineata
pana la ce ora se spune Buna Dimineata/ Foto: Pixabay

Daca sunteti ca noi, probabil ati crezut ca se spune Buna Dimineata pana la ora 12. Si ca dupa, se schimba si formula de salut. Luand-o strict din punct de vedere logic…asa ar trebui sa fie. Insa, ce sa vedeti? Nu este deloc asa. Trebuie sa stiti ca formula de salut „Buna dimineata!” se foloseste numai si numai pana la ora 11. Da, nu pana la 12. Un soi de rasturnare de situatie, ca altfel nu prea stim cum sa ii spunem noi… Asadar, daca va treziti dis de dimineata, aveti timp doar pana la ora 11 sa faceti TikTok-uri cu GRWM, daca va pasioneaza sa aratati lumii cum va pregatiti pentru job.

Nu prea intelegem exact de ce pana la 11, dar daca asa se cere, asa facem…ce sa facem? Din cate am inteles, aceasta regula exista in Codul Bunelor Maniere, care exista de cand lumea. Asadar, spunem noi ca este o sursa demna de luat in considerare. Daca vreti sa va luati Codul, ca sa aflati si mai multe detalii, va puteti comanda editia aniversare din aceasta librarie online. Ne-a cam dat putin peste cap aceasta informatie, trebuie sa recunoastem. Noi eram invatati sa facem cum v-am spus si mai sus, adica pana pe la 12 asa sa o dam cu „Buna dimineata!”, nu cu „Buna ziua!”. Se pare ca am facut lucrurile gresit in tot acest timp…In orice caz, aici terminam si noi articolul acesta, in care v-am spus pana la despre „Buna Dimineata”. Probabil ca o sa urmeze si un alt articol in care va vom explica pana la ce ora putem spune „Buna ziua!”.

bookzone.ro

 

2 thoughts on “Pana la ce ora se spune Buna Dimineata? N-ai fi crezut!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!