Cand trecem la ora de iarna in 2022?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand trecem la ora de iarna in 2022? Deja din ce in ce mai multa lume incepe sa se intrebe acest lucru. Gata cu vacantele, gata cu soarele si gata cu marea. Acum mare parte din noi, daca nu chiar toti, ne-am intors la treaba. A venit toamna, au inceput sa cada frunzele si sa vina si intrebarile despre cum sa facem zacusca, cum se coc vinetele si alte lucruri de sezon. Printre ele, se numara si intrebarea legata de ora de iarna. Este un subiect destul de sensibil, dupa cum bine stim. Asadar, haideti sa vedem care este treaba.

bookzone.ro

Cand trecem la ora de iarna in 2022?

Cand trecem la ora de iarna in 2022
Cand trecem la ora de iarna in 2022

Inainte de toate, banuim ca nu mai e nevoie sa raspundem la intrebarea: „Se mai trece la ora de iarna sau nu?”. Daca raspunsul era unul negativ, atunci nu am mai fi scris acest articol, desigur. Am zis sa facem aceasta paranteza pentru ca de fiecare data exista persoane care spera ca aceasta schimbare a orelor sa nu se mai intample. Si intr-adevar, e de inteles. De fiecare data, fie ca vorbim de ora de iarna, fie ca vorbim de ora de vara, trebuie sa ne gandim si la potentialele schimbari prin care trec organismele noastre. Trebuie sa treaca niste zile bune pana cand corpurile noastre se obisnuiesc cu noua ora…

Si pana la urma…cand trecem la ora de iarna in 2022? In general, aceasta se face in ultimul sfarsit de saptamana, ultimul weekend din luna octombrie. De data aceasta, vorbim de weekendul 29-30 octombrie. In noaptea de sambata, 29 octombrie pana 30 octombrie, ceasurile se vor da cu o ora inapoi. Practic, folosind deja popularul exemplu, ora 4 va deveni ora 3. Va fi cea mai lunga noapte din an. Posibil sa caute din ce in ce mai multa lume pana la ce ora se spune buna dimineata, in perioada aceea. Sau poate nu.

bookzone.ro

Trecerea la ora de iarna/de vara ne afecteaza

De-a lungul timpului, lumea s-a intrebat: chiar este necesar sa se schimbe ora? Nu se poate lasa asa? S-a tot discutat si inca sed discuta despre cand nu va mai trebui sa schimbam ora, sa trece la ora de iarna, respectiv la ora de vara. Pana acum insa, lucrurile au ramas la stadiul de discutii, din pacate. Iar noi a tot trebuit sa ne obisnuim destul de repede cu schimbarile.

Si schimbarile negative sa stiti ca exista. Sunt si diverse studii, daca vreti sa va interesati. Si si fara studii, daca e sa ne gandim logic, ne putem da seama ca nu putem din prima sa ne adaptam la noile ore. Va trebui intotdeauna sa treaca niste zile pana cand sa putem spune ca gata, suntem in regula. Putem avea dureri de cap, diverse stari de rau sau chiar un soi de somn excesiv, pana cand ne reglam dupa ce se trece la ora de iarna/de vara. Si acum ca am aflat cand trecem la ora de iarna anul acesta, putem sa ne retragem si noi si sa spunem ca am terminat articolul. Pe noi nu uitati ca ne gasiti si pe pagina de Facebook a site-ului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!