Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022. Show-ul de supravietuire care a facut ravagii in peisajul media din Romania acum cativa ani, cand s-a difuzat primul sezon, e gata sa revina. Si se pare ca vor fi niste schimbari majore la format. Printre ele si poate si cea mai mare e ca nu va mai fi acelasi cuplu de prezentatori. Detalii despre toate acestea vom afla din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022

Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022
Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022/ Sursa: PROTV

Prin 2015, in peisajul media din Romania, nu existau prea multe show-uri de supravietuire. Emisiunile ce se dadeau in acea perioada erau aproape toate facute in niste platouri, cu lumini, cu reflectoare si alte astfel de lucruri. Dar PROTV a venit cu un format scump si care avea sa nu se filmeze in Romania, ci undeva in Africa de Sud. Tinem minte ca la acea vreme, unora li se parea atat de ambitios intregul format, incat erau de parere ca sigur e vreo facatura si, de fapt, totul se filmeaza pe undeva prin apropierea Bucurestiului. Primul sezon a fost castigat de Catalin Morosanu. Acesta, impreuna cu Dorian Popa, care in prezent are o super garsoniera pe care o inchiriaza si de Ruby Regina, au lansat o melodie intitulata „Lasa-mi cucul in pace”. Sezonul a fost prezentat de Cabral si de Mihai Bobonete.

Intorcandu-ne in prezent, respectiv in 2022, PROTV a facut anuntul surprinzator ca se face si sezonul 2 din Sunt celebru scoate-ma de aici. E o miscare tare indrazneata, dar si una care posibil sa nu fie foarte inspirata. Despre acest aspect vom discuta putin mai tarziu in articol. Pana atunci, trebuie sa va spunem ca prima schimbare mare e la prezentatori. Nu vor mai fi cei 2 mai sus amintiti. Dintre ei, doar Cabral se intoarce. Alaturi de el va fi o prezenta feminina cunoscuta publicului din Romania. Este vorba despre Adela Popescu, sotia lui Radu Valcan. Cei doi se pare ca vor prezenta noile peripetii.

bookzone.ro

Unde se filmeaza sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022?

Urmatoarea schimbare despre care trebuie sa discutam este locatia noului sezon. Daca primul s-a filmat in Africa de Sud, la acesta se va da rec in niste locuri pe care telespectatorii PROTV si Kanal D le stiu prea bine. De ce? Ei bine, Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 se va filma in Republica Dominicana. Deja romanii stiu si iubesc aceste locuri. Aici s-au filmat Exatlon si Survivor Romania. Si se pare ca Sunt Celebru va fi al 3-lea show care va avea loc sub soarele dominican.

Cand incepe noul sezon? La momentul scrierii acestui articol nu stim decat ca va fi in toamna pe TV. Ne gandim ca cel mai probabil vorbim de o lansare in luna septembrie, atunci cand probabil incepe la concurenta si sezonul 4 din Adela. Nu stim nici de cate ori va fi difuzat pe saptamana. Probabil ca tot ca Survivor, adica de cateva ori. Nu credem ca in spatiul TV din prezent, emisiunea ar avea succes daca s-ar da o singura editie pe saptamana. Nu stim, din pacate, nici ce concurenti vor fi. Deja devine din ce in ce mai greu sa gasesti vedete dornice de aventura, care sa nu mai fi fost inainte si la Exatlon sau pe la Survivor Romania. E nevoie de diversitate si sa vezi aceleasi vedete ar fi plictisitor.

Prea multe show-uri de supravietuire in Romania?

Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 poate reprezenta un produs bun, care va face audiente bune, dar care poate va avea si niste repercursiuni. De unde pana unde? Pai, haideti sa ne gandim putin. Show-urile de supravietuire sunt populare in prezent in Romania. Toti se uita si cand se dau la TV, fac super audiente. Bun. Nu mai avem Exatlon, dar mai este Survivor Romania, care, culmea, tot la PROTV se difuzeaza. Doar ca acesta are unsingur sezon pe an, care de obicei incepe prin ianuarie si se termina prin mai.

De aici ar putea sa intervina si un soi de burnout sau o plictiseala a publicului. Sa ai 2 show-uri de supravietuire pe TV deja e mult. Dar sa fie amandoua si la acelasi post TV posibil sa nu fie cea mai buna decizie. Desigur, e bine ca nu se dau in aceeasi perioada, ca atunci chiar ca era o decizie neinspirata. Insa, si asa, unul din iarna, pana in vara timpurie, iar celalalt toamna parca totusi e putin prea mult. Plus ca practic, vor trebuie cei de la PROTV sa suplimenteze numarul de vedete pentru shw-urile lor. Vor trebui sa gaseasca o tura de vedete pentru Sunt Celebru Scoate-ma de Aici si dupa, la scurt timp, pentru sezonul 4 din Survivor Romania. Totusi, noi nu suntem experti. In functie de vedete, poate ca vor avea amandoua show-urile succes. Noi personal ne bucuram de faptul ca Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022. O sa aduca un suflu nou formatului. Asteptam sa vedem ce spune si Adela pe contul ei de Instagram despre noul ei job.

3 thoughts on “Adela Popescu si Cabral prezinta Sunt celebru scoate-ma de aici 2022

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!