Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 isi schimba zilele de difuzare

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 isi schimba zilele de difuzare, din pacate. Desi nici nu s-au difuzat bine cateva episoade, se pare ca noi, telespectatorii va trebui sa ne obisnuim cu alte zile de difuzare. Nu vor mai fi cele de pana acum. Asa ca daca va facuserati deja planuri sa va uitati in zilele in care stiati ca se va difuza emisiunea la TV…va trebui sa va faceti alte planuri. Haideti sa aflam cand vom putea sa vedem showul din jungla, de azi inainte.

bookzone.ro

Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 isi schimba zilele de difuzare

Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 isi schimba zilele de difuzare
Adela prezinta Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 alaturi de Cabral

Dupa ce am aflat ca Adela si Cabral prezinta si am vazut si cine vor fi concurentii, ni s-a spus si in ce zile se va difuza showul din jungla. Era vorba de zilele de duminica, luni si marti. Duminica de la ora 20, iar luni si marti de la 20:30. Si asa a fost la primele episoade. Insa, se pare ca ceva s-a schimbat. Din ce am inteles, este vorba de audiente. Acestea nu ar fi fost pe cat de mari s-ar fi asteptat producatorii. A

sa ca si-au zis ca e nevoie de o schimbare. Acum, ca o paranteza, noua ni se pare putin prea devreme pentru o schimbare. De aceea ni se pare aiurea ca deja s-au schimbat zilele de difuzare. Desigur, nu suntem specialisti TV. Insa, e vorba de o emisiune care s-a mai difuzat abia in urma cu niste ani. Asa ca lumea a mai uitat care e treaba…Dureaza putin pana afla sau pana prind iara dragul ala. Pentru ca la primul sezon intr-adevar a avut audiente super, super bune. SI probabil ca si in acest sezon va avea, insa mai dureaza putin pana reintra lumea in atmosfera din Republica Dominicana, unde se filmeaza.

bookzone.ro

Martea si joia

Dar, noi nu avem ce sa facem, decat sa ne uitam cand se difuzeaza la TV. A, si ca tot vorbeam despre asta, hai sa va spunem. Intai de toate, trebuie sa stiti ca ni s-a cam taiat portia. Nu vor mai fi 3 editii saptamanale, ci doar 2. Apoi, un alt dezavantaj al noii difuzari este ca nu va mai fi emisiunea in doua zile consecutive. Asadar, vom avea emisiunea cu Adela Popescu si Cabral marti si joi.

Insa ora de difuzare nu va mai fi nici 20, nici 20:30, din pacate. Astfel, aventura din jungla si peripetiile concurentilor vor incepe la ora 21:30, in ambele zile. Si cam acestea sunt schimbarile. Poate cu timpul, o sa bage si miercurea emisiunea, ne gandim. Sau poate nu. Ramane de vazut. Noi abia asteptam sa vedem ce concurenti mai rezista si ce concurenti vor striga ca nu mai pot si vor iesi din emisiunea din jungla. O sa ne uitam si pe profilul de IG al emisiunii, desigur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!