Cine sunt concurentii de la Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine sunt concurentii de la Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022? In sfarsit, avem lista completa a tuturor vedetelor autohtone ce au ales sa intre in aventura vietii lor. Sunt nume destul de cunoscute atat de la TV, cat si din mediul online. Avem si persoane publice despre care nu prea mai auzisem in ultima vreme si care probabil ca vor avea de castigat capital de imagine dupa aparitia in aceasta emisiune. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem vedetele.

bookzone.ro

Cine sunt concurentii de la Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022?

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca la Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022 vor fi 12 concurenti, in total. Nefiind vorba de Survivor, vom avea doar persoane care sunt deja obisnuite cu atentia publica, intr-un fel sau altul. Avem fosti sportivi, fosti moderatori, dar si persoane ce in prezent rup audientele atat pe TV, ca si in mediul online. Nu vor fi si persoane care sa apara pentru prima data in fata noastra, a telespectatorilor. Inainte sa va dam numele, haideti sa incepem cu…carierele. Astfel, putem sa va spunem ca vom avea 2 cantarete, o jurnalista, o creatoare de continut ce a mai castigat in trecut un show urias, un fost prezentator TV, un luptator MMA, un fotbalist, dar si cinci actori.

Una dintre surprizele sezonului este Mara Banica, o jurnalista cunoscuta la nivel national. Apoi, il avem pe Cornel Palade, un actor pe care sigur il cunoastem atat noi, cat si parintii nostri. E un nume sonor in Romania. Si daca tot suntem la capitolul actorilor, va putem spune ca pe langa dansul, vor mai fi si Paul Diaconescu, Anisia Gafton (ce a fost si co-prezentatoare la XTra Night Show), Tania Popa si Alex Bogdan. Lista continua cu…

bookzone.ro

Figuri populare in Romania

De Bia Khalifa ati auzit? Daca nu prea stati pe net, probabil ca nu. Ea e o influencerita din noul val. Mai e si Lidia Buble, cantareata cu multe hituri, printre numele anuntate. Il avem apoi pe Cristian Mitrea, luptator de MMA, si cel ce a iesit castigator la Burlacita cu Andreea Mantea, daca va mai aduceti aminte. Il avem si pe Giani Kirita, care a fost tare popular pe vremea cand se difuza Exatlon Romania. Probabil ca va face show si la Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici editia 2022.

Pe Razvan Botezatu de la Star Matinal, il mai stiti? Prezenta alaturi de Rocsana Marcu matinalul de la Antena Stars. Ulterior, din ce am inteles, s-a mutat in Germania, dar acum se pare ca se va lupta cu lighioanele din Republica Dominicana, dar si cu ceilalti concurenti, pentru a castiga marele premiu.

Castigatoarea de la Bravo, ai stil printre concurenti

Pe Ruxi Opulenta o mai stiti? E cea care a castigat cel mai recent sezon din emisiunea Bravo, ai stil! In urmatoarea perioada, o vom vedea defiland si participand la probele pe care va trebui sa le parcurga si sa le si castige, daca va vrea sa aibe sanse la marele premiu. Si cam aceasta ar fi lista intreaga. Acum ca am aflat Cine sunt concurentii de la Sunt Celebru Scoate-ma de Aici 2022, nu mai trebuie decat sa aflam si cand incepe si gata.

Nu va mai trebui decat sa asteptam si sa vedem primul episod, ca sa ne putem face o parere. Noi o sa ne uitam, ca sa vedem care este treaba. Sunt unii concurenti despre care credem ca vor face spectacol din prima. Sunt si altii insa despre care nu stim ce sa spunem, in sensul ca nu stim cat o sa reziste in jungla din Republica Dominicana. Abia asteptam sa vedem cum se descurca Adela Popescu si Cabral si daca au chimie din postura de prezentatori ai show-ului.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!