Emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi: Despre ce este vorba?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi: Despre ce este vorba? In articolul nostru de astazi vom vorbi pe scurt despre tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu noua productie ce incepe in aceasta iarna. Vom vedea care este formatul, pana la urma, dar si incepand de cand va intra pe post. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

bookzone.ro

In locul emisiunii Ce Spun Romanii cu Cabral

Pana acum, dupa-amiezile de pe PROTV erau imbogatite de Ce Spun Romanii cu Cabral. O emisiune superba, de familie, la care ne uitam cu drag. Ei bine, se pare ca dupa ce acesta a prezentat Sunt Celebru, Scoate-ma de aici, alaturi de Adela Popescu, s-a gandit sa ia o pauza. Mai multe despre decizia lui Cabral puteti afla si din articolul de pe blogul personal. Ideea este pe indragitul prezentator nu prea il vom mai vedea pe TV o perioada. Cat nu stie decat dansul.

Si probabil ca acum va intrebati: „Bine, bine, dar…ce se intampla, pana la urma? Se termina emisiunea Ce spun Romanii? Sau a filmat Cabral zeci de emisiuni in avans, pentru un sezon nou?”. Evident, raspunsul este prima varianta. Emisiunea lui Cabral se termina. Nu va mai fi pe post in fiecare dupa-amiaza, asa cu ne-am obisnuit. In locul ei va incepe altceva, cu Cosmin Selesi.

bookzone.ro

Emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi: Despre ce este vorba?

Emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi
Emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi

Este vorba despre…emisiunea Batem Palma cu Cosmin Selesi, care se va difuza in slotul ocupat pana acum de emisiunea cu Cabral in rol de prezentator. Da, stim, poate ca unora dintre voi vi se pare dubios. Vreme de aproape un deceniu, Cosmin Selesi a fost la Antena 1. Si probabil ca daca am iesi acum pe strada si am intreba cativa romani la ce post TV e Selesi, 9 din 10 ar raspunde ca la Antena 1. Insa nu, se pare ca actorul a schimbat locul de munca si, din decembrie, il vom vedea la PRO. Si totusi, cand incepe emisiunea Batem Palma? Pe data de 12 decembrie.

Formatul este unul destul de simplu Concurentul trebuie sa decida la fiecare pas daca vrea sa mearga mai departe si sa accepte ofertele pe care le primeste sau daca are incredere, sa accepte servieta in care se pot afla mult mai multi bani. Lucrurile vor fi pline de suspans si de tensiune. Iar fiecare pas trebuie gandit bine, astfel incat, la final, dupa intrebarea „Batem palma?”, fiecare sa plece acasa cu cei mai multi bani pe care i-ar fi putut castiga.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!