Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania? Noul show ce ne va purta din nou pe plaiurile din Republica Dominicana se pregateste sa vina pe micile noastre ecrane. In randurile umatoare o sa aflam si noi data premierei, dar si zilele in care se va difuza, desigur. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Insula de Un Milion, succesoarea Exatlon

Mai stiti voi emisiunea Exatlon? A fost primul show de supravietuire din Romania care a rupt topurile. Multi spun ca datorita succesului pe carre l-a avut au aparut ulterior si Ultimul Trib, Supravietuitorul sau Survivor Romania. Acum, iata, ne pregatim ce inceperea unei noi emisiuni, intitulata Insula de Un Milion.

Prezentatorul va fi tot domnul Cosmin Cernat, care a mai prezentat si Exatlon Romania, de aceea va spuneam mai sus ca noua emisiune pare sa fie, din unele puncte de vedere, succesoarea directa a Exatlon. Mai adaugam si faptul ca se filmeaza tot in Republica Dominicana, probabil prin aceleasi zone unde erau si traseele de la Exatlon.

bookzone.ro

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania?

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania
Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania

Acum ca am trecut in rrevista cateva lucruri, haideti sa trecem si la subiectul propriu-zis. Trebuie sa stiti ca emisiunea Insula de Un Milion incepe pe data de 16 martie, de la ora 21. Cu alte cuvinte, sambata seara, vom vedea si noi premiera acestei noi productii, care se anunta a fi o adevarata locomotiva de audienta.

Daca e sa ne referim in ce zile se va difuza Insula de Un Milion, va putem spune ca aceasta va fi trei zile pe saptamana. Sambata si duminica, de la ora 21, iar luni seara de la ora 20. In aceste zile vom putea urmari si noi evolutia celor 50 de paticipanti care intra in cursa pentru castigarea celui mare mare premiu din istoria televiziunii romanesti. Ramane de vazut si carre va fi treaba cu bratarile si care vor fi probele. Pana atunci, o intrebare: credeti ca va fi o emisiune buna?

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!