Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Insula de Un Milion incepe pe Kanal D! Este o veste uriasa pentru toti pasionatii show-urilor de supravietuire. Se stie deja ca postul de televiziune turcesc este as in astfel de formate, asa ca toata lumea se asteapta ca noua productie sa distruga totul. Haideti sa discutam putin mai mult despre acest subiect in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Insula de Un Milion incepe pe Kanal D!

Nu stim cati dintre voi isi mai aduc aminte ce nebunie era cu Exatlon de la Kanal D. Acum vreo 5 ani, postul de televiziune s-a gandit sa aduca ceva nou, fresh, pe piata de televiziune. Si au castigat pariul. Toata lumea discuta despre emisiunea. Audientele erau uriase. A durat totul cateva sezoane, insa dupa, nu s-a mai facut. Nu ne mai aducem aminte exact motivul sau daca ni s-a spus vreodata unul. Cert este ca si celelalte posturi de televiziune s-au grabit sa faca astfel de productii. PROTV a incercat cu Supravietuitorul, insa nu a durat decat un sezon.

Dupa, Kanal D a luat acelasi format, pe care totusi l-a modificat si l-a numit Survivor Romania. Din pacate, la scurt timp, formatul a revenit pe PROTV, unde se difuzeaza si in prezent. Acum e sezonul All Stars. Toata lumea astepta sa vada daca va veni si Kanal D cu ceva. Antena 1 are America Express ca show de supravietuire. Multi se asteptau sa inceapa iar Exatlon. Dar nu, se pare ca Insula de Un Milion incepe pe Kanal D. Este un format fresh, care isi propune sa sparga din nou barierele si sa aduca in casele telespectatorilor adrenalina pura.

bookzone.ro

Despre ce e vorba in show-ul Insula de Un Milion?

Se pare ca unul din punctele forte ale emisiunii va fi faptul ca e nevoie de inteligenta sociala poate chiar mai mult decat in oricare alte emisiune. Evident, vor juca un rol important si anduranta, dar si fair play-ul. Una peste alta, se anunta a fi o competitie cum nu a mai fost in Romania. Pana si numarul de concurenti pare destul de mare. S-ar parea ca urrmeaza sa fie in jur de 50 de concurenti.

Asadar, spiritele probabil se vor incinge rapid. La momentul scrierii acestui articol, nu se stie cand incepe Insula de Un Milion pe Kanal D. Tot ce stim insa e ca nu mai avem mult de asteptat, intrucat in luna februarie ar urma sa inceapa. Voi o sa va uitati? Noi abia asteptam sa vedem care vorr fi probele si aliantele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!