Bucuresti TV devine Kanal D2. Ce vom putea vedea pe noul post TV?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Bucuresti TV devine Kanal D2. Ce vom putea vedea pe noul post TV? Se pare ca sunt vesti extrem de bune pentru pasionatii de seriale si nu numai. Familia de posturi TV ce apartin Dogan, se mareste si la noi in tara, promitand sa aduca noi si noi surprize telespectatorilor. In cele ce urmeaza, vom vorbi putin pe baza acestui subiect. Si va vom spune si cateva dintre primele productii anuntate ca vor putea sa fie urmarite pe acest nou post de televiziune. Haideti sa vedem.

bookzone.ro

Bucuresti TV devine Kanal D2. Ce vom putea vedea pe noul post TV?

Bucuresti TV devine Kanal D2
Bucuresti TV devine Kanal D2

Stiti deja postul de televiziune Kanal D, nu-i asa? Bun. Pai atunci, trebuie sa va spunem ca, daca va place continutul, e posibil sa va bucurati cand va vom spune ca, in curand, va mai fi inca un post la fel. De ce? Pai Bucuresti TV devine Kanal D2, in urma unei achizitii uriase, ce curprinde atat partea de TV, cat si partea de radio. Insa, in acest artcol vom vorbi strict despre partea TV si despre ce putem sa urmarim pe Kanal D2, fratele mai mic al Kanal D.

In principiu, nu vor lipsi serialele turcesti. Era si normal, nu? Sunt unele dintre cele mai populare produse TV. Asadar, pe Kanal D2 am inteles ca se vor relua in prima faza multe productii ce au facut deja deliciul publicului pe postul de televiziune Kanal D. Ar fi vorba despre Hercai Inima Salbatica, dar si despre serialul turcesc Doctorul Minune. Va fi si Suleyman Magnificul, serialul care pur si simplu a doborat toate recordurile de audienta, atunci cand s-a difuzat. Si probabil ca vor mai urma si altele. Ca doar pe Kanal D s-au difuzat atatea si atatea seriale de succes, de-a lungul timpului, din care se poate alege, nu?

bookzone.ro

Vor fi si alte seriale

Nu va ganditi acum ca vor fi doar seriale turcesti. Am inteles ca se doreste o diversificare din toate punctele de vedere. Asadar, vor fi si seriale in limba engleza, de epoca si nu numai. Si cel mai probabil, vom avea si niste productii locale de succes. Poate unele de tip podcast. Sau, cine stie? Poate ca vor exista si noi seriale romanesti de comedie. Am inteles ca vor fi si redifuzari Vacanta Mare. Si daca vor avea audienta, poate ca se va merge si pe seriale romanesti noi. O sa urmarim sa vedem, pentru ca suntem fani seriale cu romani, sa stiti.

Una peste alta, asteptam sa vedem o grila TV completa, ca sa stim cum ne facem timp sa ne uitam la toate. Cu siguranta ca o sa incercam sa revedem multe din serialele TV. Am vrea sa vedem si noi poate Povestea Noastra, Gulperi sau Dragoste si Secrete, pentru ca si acelea ne-au placut. Voi ce ati vrea sa mai vedeti pe noul post de televiziune Kanal D2? Poate si alte seriale turcesti? Sau daca nu turcesti, poate unele precum Teen Wolf, pentru adolescenti? Suntem siguri ca o sa aflam mai multe detalii despre noul post TV si de pe contul de Insta Kanal D Romania, printre altele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!