Bravo Ai Stil 2023 se va difuza pe Kanal D2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Bravo Ai Stil 2023 se va difuza pe Kanal D2! Este vorba de transferul anului, in ceea ce priveste industria TV de la noi din Romania. Una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Kanal D, se transfera la fratele mai mic, care ne va intra tuturor in case in luna aprilie. Aflam si noi toate detaliile despre acest super transfer din randurile urmatoare. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

bookzone.ro

Bravo Ai Stil 2023 se va difuza pe Kanal D2!

Primavara aceasta va aduce un nou jucator pe piata media din Romania. Este vorba despre un nou post de televiziune, un post auxiliar al unui alt trust cu traditie deja la noi in Romania. Este vorba despre Kanal D2. Deja probabil ca v-ati dat seama despre ce este vorba. Discutam despre un soi de fratior mai mic al postului Kanal D, care anul acesta a implinit 16 ani de existenta la noi in tara. Pe data de 2 aprilie, va aparea si Kanal D2, un post care promite a aduce unele dintre cele mai bune produse media din ultimul timp.

Evident, fiind vorba de un post de specific turcesc, printre productii se vor numara destule seriale turcesti de succes, care au facut deliciul publicului, de-a lungul timpului. Sa nu credeti insa ca va fi vorba despre un post bazat doar pe productii straine. Vor exista si productii locale, facute la noi in tara. Printre ele se numara si emisiunea Bravo Ai Stil 2023, care da, se va difuza pe Kanal D2.

bookzone.ro

Este o miscare la care nu multi se asteptau. Stiindu-se deja ca Bravo Ai Stil este un motor de audienta, lumea credea ca se va da tot pe Kanal D. Insa nu, iata ca sefii postului s-au gandit ca mai util ar fi sa se difuzeze pe fratiorul mai mic. Intr-un fel, este mai bine asa, pentru ca se vor atrage telespectatorii mai usor. Lumea e deja obisnuita cu Kanal D, insa cu D2 nu. Dar, dupa o emisiune ca Bravo Ai Stil, lucrurile se vor schimba. BAS va fi prima emisiune care se va vedea pe noul post TV in ziua lansarii, pe 2 aprilie, de la ora 19. Va fi un sezon superb. Din primele informatii, s-au inscris sute de pretendente, folosind formularul de pe site.

Kanal D 2, un soi de Antena Stars sau AcasaTV

Deschiderea unui post TV auxiliar nu este o noutate. Multe alte statii TV au ales sa faca acest lucru, de-a lungul timpului. Face parte dintr-un plan natural de dezvoltare. Exemple in acest sens sunt AcasaTV sau PRO Cinema, care fac parte din trustul PRO, cel care detine, desigur si postul de televiziune PROTV. In acelasi timp, si Antena 1 are mai multe posturi auxiliare, precum Antena Stars sau Happy Channel.

Acum, iata ca si Kanal D va avea. Ramane de vazut ce alte surprize ne mai asteapta pe Kanal D2. Voua cum vi se pare faptul ca Bravo Ai Stil 2023 se va difuza pe Kanal D2? Ar fi trebuit totusi sa ramana Bravo Ai Stil pe Kanal D sau e bine ca se muta pe D2? Ne puteti spune si la comentarii. Detalii probabil ca o sa mai aflam si de pe contul de Instagram al emisiunii.

2 thoughts on “Bravo Ai Stil 2023 se va difuza pe Kanal D2!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!