Am scris o carte despre noi de Irina Binder Rezumat
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Am scris o carte despre noi de Irina Binder este cea mai noua lucrare a celebrei autoare din Romania. Putini sunt cei care nu stiu cine este Irina Binder, trebuie sa recunoastem. Fie ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste valoarea literara a dansei, nu putem ignora faptul ca, pana acum, toate cartile pe care le-a publicat au devenit la foarte scurt timp adevarate bestselleruri. Si nu e lucru usor, sa stiti…

bookzone.ro

In articolul nostru de astazi vom vorbi despre Am scris o carte despre noi, o lucrare cu un suflu nou, care sigur ne va face sa ne pierdem printre pagini, fascinati de ce se intampla in poveste. Si daca tot ati ajuns aici, la noi pe site, vrem sa va dam un pont. Va puteti numara printre primii care iau cea mai noua carte a doamnei Binder, la un super pret, de aici, din aceasta librarie online.

In functie de ziua in care ajungeti sa cititi prezentul articol, e posibil sa gasiti si vreo oferta cu transport gratuit, ceea ce, in cazul in care vreti sa cumparati doar cartea aceasta, e binevenit. Depinde, nu stim, dar nu ar strica sa aruncati un ochi sa vedeti ce surprize are libraria ded care v-am spus. Noi ne luam des de la ei si intotdeauna lucrurile au decurs bine. Acum, inchizand paranteza, haideti sa vedem si despre ce este vorba.

bookzone.ro

Am scris o carte despre noi de Irina Binder Rezumat

Am scris o carte despre noi de Irina Binder
Am scris o carte despre noi de Irina Binder

Trebuie sa incepe prin a spune ca ne place tare mult faptul ca doamna Binder este activa. Initial, voiam sa scriem ca nici bine nu a lansat cartea Iubirea te invata ca a si scos-o pe aceasta. Intr-adevar, in mintea noastra, am zis ca a fost lansata in 2022 aceea, dar se pare ca ne-am inselat. A iesit pe piata undeva pe la sfarsitul anului 2021. Insa, chiar si asa. De atunci si pana acum, cand doamna Irina Binder a scos Am scris o carte pentru noi nu e decat un an si ceva. Pentru o carte, mai ales pentru una de fictiune, este un timp destul de scurt, sa stiti.

Si totusi, iata ca dansa a reusit si suntem aici, vorbind despre o noua poveste de dragoste. Da, subiectul noii carti este tot iubirea, acest sentiment care ba ne urca, ba ne coboara. Daca ati mai citit cel putin o carte a acestei autoare, probabil ca stiti cat de bine cunoaste feluritele metode de a privi definitia dragostei. Perspectivele diverse, ba personale, ba ale personajelor fac ca fiecare carte in parte sa fie o adevarata experienta in sine, desi, la baza, subiectul este acelasi. In definitiv, carti de dragoste mai exista. Insa e vorba de talentul scriitorului sau al scriitoarei de a pune in scena pionii iubirii si miscarile acestora. Iar doamna Irina Binder se pare ca stie sa dea sah mat de fiecare data.

Despre ce este vorba in Am scris o carte despre noi?

Stateam acum sa ne gandim ca suna putin aiurea sa spunem „cartea Am scris o carte despre noi”. De aceea, vom incerca sa nu folosim aceasta sintagma pe parcursul acestui articol. Chiar si asa, va putem spune ca este superba. Inca din primele pagini, simti ca nu ai de-a face cu niste simple personaje sau plamadiri ale gandurilor cuiva. In schimb, simti ca parca traiesti o poveste cu personaje reale, in carne si oase, care pare palpabila de la inceput si pana la sfarsit.

Si asta e un lucru pe care nu multi scriitori reusesc sa il faca. Autenticitatea este un lucru care greu se poate invata. E cam la fel cu talentul, pe care cu greu il poti exersa, sa stiti. Iar faptul ca dupa nici 20 de pagini, deja simti ca auzi povestea unor persoane reale ne demonstreaza ca Irina Binder are talent scriitoricesc din plin. Dragostea aceasta poate juca diverse roluri, dupa cum bine o stim si noi, cititorii. Pentru unii, ea vine natural, ca o completare a propriei persoane. Te intalnesti cu un el sau cu o ea si simti ca parca abia din acea clipa esti intreg si poti incepe sa traiesti cu adevarat. Si traiesti asa pana la adanci batraneti, in pace si armonie.

Exista insa si dragostea…dureroasa

Scenariul de mai sus este cel ideal, pe care ni-l dorim cu totii. Insa, de prea putine ori se intampla asa in viata reala. De cele mai multe ori da, inceputul este plin de fluturasi si superb, insa, pe parcurs, apare furtuna. Furtuna fricilor si a frustrarilor. Taifunul temerilor, care ne face sa ne intrebam daca nu cumva persoana de langa noi este cea mai potrivita atat pentru prezent, cat si pentru viitor. Si atunci cand iti dai seama ca trebuie sa pui punct si sa incepi de la pacat, ce te faci?

Tradarea, mai ales de la o persoana pentru care aveai sentimente puternice, este greu de procesat. Insa, de cele mai multe ori, aceasta vine la timp ca sa ne arate ca nu suntem alaturi de cine trebuie. Sau ca timingul nu este potrivit. Indiferent de situatie, noua, oamenilor, ne place dragostea. Vrem sa vedem de fiecare data ce se va intampla. Vom avea parte de dezamagiri din partea unor emotii prea puternice sau de cele mai frumoase momente de cuplu?

Dezamagirile de inhiba, dupa cum bine putem afla si noi din Am scris o carte despre noi de Irina Binder

Dupa cum vom vedea si in Am scris o carte despre noi de Irina Binder, uneori pot aparea si inhibarile, limitele pe care ni le impunemsinguri, dupa prima dezamagire din dragoste. Pentru ca simtim ca nu mai are rost sa iubim din nou. Si atunci parca lasam capul plecat. Si nu mai avem curajul de a privi in jur, la potentiale persoane care ne-ar putea sta alaturi. Pentru ca, ce rost mai are, daca tot ne vor dezamagi?

Insa, fix atunci, ni se schimba paradigma gandirii si gasim sau regasim ceva in noi care ne face sa speram din nou in ceea ce priveste chestiunile amoroase. Despre toate acestea, pe larg, vom afla si noi citind cea mai noua carte a scriitoarei Irina Binder. Aici incheiem si noi articolul nostru. Daca deja ati citit-o, ne puteti spune in sectiunea de comentarii cum vi s-a parut. Pe doamna Binder o puteti gasi si pe pagina dansei de Facebook.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!