Cand se termina serialul Infidelul?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina serialul Infidelul? Din pacate, mult mai devreme decat ne-am fi asteptat noi toti. Peripetiile doctoritei Asya, ale lui Volkan si ale lui Derin se apropie de sfarsit. Trebuie sa ne pregatim sa ne luam ramas bun de la aceste personaje care ne-au fascinat inca din primele episoade. In randurile urmatoare o sa va spunem ziua exacta a difuzarii ultimului episod, dar si detalii despre ultimele secvente. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem despre ce este vorba. Nu uitati ca, daca vi se pare util articolul nostru, il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

bookzone.ro

Cand se termina serialul Infidelul?

Undeva in luna august a anului 2022, incepea un serial cu totul diferit. Se numea Infidelul, iar noi aveam sa ne indragostim de personaje inca din primele secvente. Dupa destul de multe seriale care au mers pe aceeasi formula, Infidelul a adus ceva nou pe piata serialelor turcesti de la noi. Protagonista, Asya, nu isi cauta dragostea si nu se gaseste cu vreun barbat chipes, cu care urmeaza sa aiba o relatie. Cel putin, nu la inceput. Primele episoade au de-a face cu reactiile ei dupa ce afla ca sotul ei perfect este…infidel. Dupa, stim ce a urmat, asa ca nu are rost sa va mai spunem.

Ce va spunem insa este cand se termina serialul Infidelul. Este vorba despre o data din luna februarie. Cu alte cuvinte, nu mai avem foarte mult timp de petrecut alaturi de personajele acestea tare bune. Va spunem direct ca serialul turcesc Infidelul se termina pe data de 25 februarie. Atunci va trebui sa vedem cum se termina totul si ce va face pana la urma Asya noastra. Se va impaca cu Volkan sau nu? Dar cu Derin ce se va intampla. Tot ce va putem spune e ca vom avea parte de un final cu totul si cu totul neasteptat. Nu toate personajele o sa ajunga pana in ultimul episod din Infidelul. Nu va spunem ce si cum, pentru ca probabil v-am strica surpriza. Vom afla cand se va difuza la TV ultimul episod. Pana atunci, probabil ca fanii o sa mai discute pe pagina de Facebook.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!