Infidelul Episodul 1 Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Infidelul Episodul 1 Rezumat: Ii intalnim pe Asya si Volkan si ne dam seama ca aparentele insala. Si nu doar ele, ci si Volkan. In realitate, el pare a fi sotul ideal. Loial, de treaba, cu un job bun, iubitor si caruia ii pasa de copii. In realitate insa, el joaca la doua capete. O vrea si pe sotia lui, dar si pe o tanara frumusica. Si cam aceasta e premisa serialului. Dar haideti sa vedem ce se intampla exact. Serialul a inceput recent, dupa ce s-a terminat Zuleyha.

bookzone.ro

Infidelul Episodul 1 Rezumat: O poveste interesanta

Asya e protagonista din serialul turcesc Infidelul. Vorbim de o femeie puternica, ce nu a avut o viata tocmai roz. Nu a avut parinti, nu a avut idealuri si, dupa multi, nu ar fi avut niciun viitor. Asta, daca nu era un adevarat munte de ambitie si perseverenta. Caci ea si-a dat seama ca trebuie sa traga din greu pentru ceea ce isi doreste. Iar in episodul 1 din Infidelul, deja o gasim transformata intr-o femeie superba si tare inteligenta. E o doctorita respectata de toti. Are un sot iubitor si un copil frumos. Practic, viata perfecta, pe care si-o doresc toti, nu?

Din pacate, dupa cum va afla si ea, viata ei e departe de acel statut de perfectiune. De ce? Pai, acel sot arhitect iubitor pe care il credea a fi cel mai loial…se uita si dupa alte fete. Si nu doar ca se uita, dar are relatii in adevaratul sens al cuvantului, cu sentimente si tot tacamul. Practic, iubeste 2 femei in acelasi timp.

bookzone.ro

Cum si-a dat seama Asya?

Probabil ca va intrebati cum si-a dat seama ca Volkan, sotul ei, o insala. Ei bine, totul a fost din intamplare. Desi mult timp a reusit sa tina ascunsa relatia, Volkan a fost imprudent dupa o deplasare in interes de serviciu. Si protagonista a gasit un fir de par blond pe haina lui, dar si un balsam din acelea pentru buze uscate. Si de aici au inceput banuielile. A inceput sa se gandeasca ce femei blonde sunt prin cercurile prin care se invart ea si sotul ei. Asa, sa o descopere pe cea care ar putea fi a 2-a femeie…

Cu ajutorul unei paciente de-a ei, care intre timp ii devine si prietena, Asya descopera totul. Da, Volkan a inselat-o. Dar nu cu una din apropiatele lor, ci cu o tanara. E vorba de fata primarului, pe care Volkan si-l vrea aproape, ca sa poata sa dea drumul unei afaceri mari. Asya descopera un telefon cu poze cu Volkan si Derin, aceasta tanara care se pare ca pur si simplu i-a sucit mintile. Si nu doar atat, dar in telefon vede si poze cu cei din jurul lor. Cu prietenii lor, cu asistenta lui Volkan. Si asa, isi da seama ca toti au mintit-o. De aici, incepe lupta unei femei puternice pentru a le dovedi tuturor ca nu e atat de naiva. Daca va place serialul, puteti vedea ce mai spun fanii pe aceasta pagina de Facebook despre serial. Nu e pagina oficiala, dar e una pe care se intalnesc fanii.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!