Cate episoade are serialul Infidelul?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cate episoade are serialul Infidelul? Deja productia e de niste timp la noi in Romania. Asa ca, am cam inceput sa ne intrebam cam cat timp mai avem de petrecut alaturi de personajele noastre dragi. Suntem in ultimul sezon? Mai urmeaza altul? Daca nu, atunci cate episoade au mai ramas? Raspunsurile le vom afla din randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem. Nu uitati ca daca aveti prieteni pe Facebook care sunt fani ai serialelor turcesti, le puteti da si lor acest articol. Pentru ca sigur o sa ii intereseze.

bookzone.ro

Cate episoade are serialul Infidelul?

Serialul turcesc Infidelul a venit ca o surpriza placuta pe piata media de la noi in Romania. De ce? Pai, a fost asa, ca o gra de aer, intre atatea seriale unde actiunea, in mare era repetitiva. Adica era o ea, era un el, cumva se intalneau, se indragosteau si dupa rezistau la rautatile celor din jur. Aici, lucrurile au fost altfel. Asya, protagonista, avea deja totul. Sau, cel putin, asa credea. Loialitatea sotului era ceva ce ea credea ca are, insa, in realitate, Volkan o insela. Dupa, stim cu totii povestea, asa ca nu are rost sa o mai spunem.

Acum, dupa ce ne-am obisnuit cu toti, ne intrebam si cate episoade are serialul Infidelul, pana la urma. Deoarece vrem sa stim cam cat ne ne mai putem bucura de povestea care devine din ce in ce mai incalcita. Ei bine, va putem spune ca, in Turcia, serialul a fost lung. S-a terminat. Si a avut nici mai mult, nici mai putin de 118 de episoade. Ceea ce este super. Pentru ca inseamna ca vom avea si noi tot atatea. Sau poate putin mai multe, in functie de cum se schimba programul de la TV. Pentru ca stiti si voi prea bine ca uneori, se mai schimba durata unui episod. Va pare bine ca o sa avem atatea episoade? Nu uitati ca exista si o pagina de Facebook pentru fani.

bookzone.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!