Cand se termina sezonul 1 din serialul Clanul?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina sezonul 1 din serialul Clanul? Fanii sunt din ce in ce mai nerabdatori sa vada cum se incheie prima parte a productiei care a luat prin surprindere pe toata lumea. Ce fel de sfarsit vor avea personajele? Raspunsurile le vom afla in ultimul episod, desigur. Pentru ca nu ne asteptam sa avem raspunsurile complete pana in ultimele scene. Dar cand se va difuza acest ultim episod? Haideti sa aflam impreuna.

bookzone.ro

Cand se termina sezonul 1 din serialul Clanul?

Noi v-am mai vorbit de serialul Clanul. Inca din primele episoade, povestea, personajele, intrigile si rasturnarile de situatie au adus audiente bune pentru productie. Asa ca dupa ce am prins drag de serial, nu ne-am mai speriat ca e posibil sa nu se mai faca si sezonul 2 din Clanul. Am inceput doar sa ne intrebam doar cum se va termina totul pentru personaje si cam care va fi diferenta de timp dintre sezoane. Adica, dupa primul, cat timp va dura pana cand il vom vedea pe ecrane pe al 2-lea?

Insa, pana sa incepem sa discutam despre ce se intampla in sezonul 2 din Clanul, haideti totusi sa vedem cam cat timp mai avem din primul. Cu alte cuvinte, cand se termina sezonul 1 din serial? Zilele trecute, Anghel Damian a discutat putin despre acest lucru si, din ce am inteles, ar mai fi doar 3 episoade din Clanul. Asadar, daca e sa deschidem calendarul si sa ne uitam, ne putem da seama exact. Si, ca sa nu mai fiti voi nevoiti sa o faceti, va spunem noi ca sezonul 1 din Clanul se termina pe 12 decembrie. Atunci se va difuza ultimul episod si vom vedea cum se termina lucrurile. Cine va ramane in viata? Cine va disparea? Raspunsurile le vom afla, desigur, urmarind ultimul episod din Clanul. Abia asteptam sa vedem ce se va intampla cu personajele. O sa fim cu ochii pe contul de Instagram al serialului.

bookzone.ro

 

1 thought on “Cand se termina sezonul 1 din serialul Clanul?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!