Cand se termina serialul Adela? Data difuzarii ultimului episod

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina serialul Adela? Data difuzarii ultimului episod a fost deja anuntata. Dupa patru sezoane pline de intrigi de calitate, de rasturnari de situatie cum nimeni nu credea sa existe si de personaje de care am prins drag, iata ca ne apropiem cu pasi repezi de marele final. Suntem pe ultima suta de metri! Insa, cand o sa se difuzeze ultimul episod din sezonul 4 al serialului Adela? Anul acesta sau in primele zile ale anului viitor? Raspunsul il vom afla din randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Cand se termina serialul Adela? Data difuzarii ultimului episod

Cand se termina serialul Adela
Cand se termina serialul Adela

Se apropie marele final al unei povesti superbe, la care am fost si noi martori vreme de atata timp. Au fost patru sezoane pline de suspans si patru sezoane care ne-au tinut cu sufletul la gura. Povestea personajului interpretat de actrita Mara Doriana ne-a fermecat inca din primul episod. Personajele au fost foarte bine jucate, actorii depasindu-se de la sezon la sezon.

Acum insa, e timpul sa ne gandim la cum se termina serialul Adela. Pentru ca, acest sezon 4 care a fost incredibil pana acum, ested si ultimul al productiei. Cu alte cuvinte da, trebuie sa va spunem direct ca nu va mai exista si sezonul 5 din Adela. Sau, cel putin, nu in viitorul apropiat. Urmeaza alte productii, unele despre care stim deja si altele care probabil ca acum sunt doar la stadiul de idee. Insa, haideti sa revenim la subiectul articolului.

bookzone.ro

Ultimul episod din sezonul 4 al serialului romanesc Adela

Adela se va termina definitiv in 2022, in luna decembrie. Cu putin timp inainte de Sarbatori, vom vedea cum se termina peripetiile personajelor noastre dragi. Mai exact, pe 22 decembrie se va difuza ultimul episod din Adela. Asadar, mai e foarte, foarte putin pana cand vom vedea sfarsitul serialului. Si stam sa ne gadim: ce fel de final va fi?

Oare la final, dupa ultima scena, vom avea un gust bun, deoarece serialul va avea un final frumos? Sau, din contra, totul se va sfarsi tragic si ne va lasa un gust amar? Ramane de vazut. Suntem siguri ca producatorii s-au gandit la fiecare detaliu si la fiecare ingredient. Iar cel din urma episod va fi cu siguranta unul de-a dreptul neasteptat.

Ce serial urmeaza dupa Adela?

Dupa ce vom vedea genericul de final, cu siguranta ca vom fi tristi, pentru ca s-a mai terminat inca o poveste frumoasa. Si probabil ca ne vom intreba: „Ce urmeaza?”. Ei bine, va putem spune de pe acum ca da, deja este in pregatire un nou serial romanesc. Se va asemana in unele privinte cu Adela, insa povestea per se va fi una cu totul si cu totul noua. Se va numi Lia. V-am mai vorbit noi despre el.

Aceasta ar fi una dintre asemanari, ca atat Adela, cat si Lia, au un titlu simplu, scurt, usor de retinut de catre toata lumea. Si unul care se refera la protagonista, desigur. Insa de aici incep diferentele. Povestea va fi una cu totul noua si personajele la fel. Insa, pana atunci, ramane de vazut cum se va termina sezonul 4 din Adela.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!