Adela Sezonul 3 – Cand se difuzeaza la TV?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Adela Sezonul 3 – Cand se difuzeaza la TV? Deja multi telespectatori au inceput sa se intrebe, fapt pentru care ne-am gandit sa scriem si noi rapid acest articol, in care va dam niste lamuriri. Nu mai pierdem vremea si intram direct in subiect.

Adela Sezonul 3 – Se mai face sau nu?

Adela Sezonul 3
Adela Sezonul 3

Parca mai ieri va scriam articolul legat de inceperea sezonului 2 din Adela. Ah, ce trece timpul… Inainte sa apara intrebari legate de cand se difuzeaza la TV Adela sezonul 3, fanii se intrebau daca va mai exista unul, pana la urma. Avand in vedere situatia actuala, cu inchideri peste tot, cu restricitii si asa mai departe, raspunsul parea incert. In acelasi timp, Adela e mai aproape de adevar ca niciodata. Probabil nu va mai dura decat cateva episoade din sezonul 2 si va afla cu exactitate cine este ea.

farmec.ro

Asa ca, teoretic, dupa ce misterul central al productiei va fi dezvaluit, povestea se incheie. Din fericire, nu e cazu. Conform celor din spatele serialului, in clipa in care Adela isi va afla identitatea, povestea abia va incepe. Si da, cu alte cuvinte, se face si sezonul 3 din Adela, in care intrigile si rasturnarile de situatie vor fi la un cu totul alt nivel.

bookzone.ro

noriel.ro

La TV cand o sa se difuzeze?

Dar pe micile noastre ecrane, cand vom putea vedea continuarea povestii? Ei bine, un raspuns exact la aceasta intrebare nu avem inca. Cert este ca toti actorii care dau viata personajelor s-au pus deja pe treaba. Da, chiar daca noi vedem in fiecare joi noi peripetii ale personajelor, actorii deja si-au terminat treaba. Ultimul episod din sezonul 2 Adela s-a filmat. Iar acum, in diverse locatii din preajma Bucurestiului, s-a dat unda verde pentru inceperea filmarilor sezonului al 3 lea.

Cel mai probabil, noi la TV o sa vedem episodul 1 din sezonul 3 Adela undeva pe anul viitor. Posibil chiar in luna ianuarie sau februarie. Insa, nu bagam mana in foc. Depinde foarte mult si de cat de usor le va fi tuturor celor implicati in proiect sa isi duca treaba pana la capat. Dupa ce aflam data exacta a inceperii noului sezon, probabil ca vom face un update acestui articol. Pana atunci insa, nu ne ramane decat sa vedem ce se mai intampla in sezonul 2 din serialul cu Mara Oprea in rol principal.

vegis.ro

1 thought on “Adela Sezonul 3 – Cand se difuzeaza la TV?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!