Functia Swipe Up de pe Instagram va fi disponibila pentru toti utilizatorii

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Functia Swipe Up de pe Instagram va fi disponibila pentru toti utilizatorii. E o veste uriasa pentru cei ce folosesc aceasta retea de socializare. Vor putea avea mai mult engagement si vor putea face giveaway-uri pe Instagram mai repede si mai usor Haideti sa aflam mai multe detalii din randurile urmatoare.

Functia Swipe Up de pe Instagram se dadea doar unora

Functia Swipe Up de pe Instagram
Functia Swipe Up de pe Instagram

Daca ati petrecut ceva timp pe Instagram, stiti deja ca, odata cu numarul de urmaritori si cu popularitatea, vin si anumite avantaje. De exemplu, daca sunteti o vedeta si va stie toata lumea, veti primi pe Instagram bifa albastra. Sunt multi care si-o doresc, fara doar si poate. Dar, daca nu esti cunoscut/a sau nu ai o gramada de urmaritori, de ordinul zecilor de mii, slabe sanse sa te poti bucura de incununarea digitala a ideeii ca esti smecher/a.

farmec.ro

Pe langa acest lucru, mai e si functia Swipe Up, pe care multi si-o doresc. Mai ales cei care vor sa faca bani din contul personal de Instagram. Probabil unii dintre voi va ganditi ca nu e mare lucru. Pe voi va intereseaza like-urile si eventual comentariile de pe reteaua de socializare. Ce sa faceti voi cu Swipe Up-ul? Si, intr-adevar, unui utilizator normal, care posteaza cand simte si care utilizeaza Insta doar pentru distractia proprie, poate nu ii pasa cine stie ce. Dar pentru cineva care are un proiect pe YouTube sau altundeva si vrea niste expunere, e numai bun. Prin butonul de Swipe Up, oricine vede un story, poate cu un singur tap sa ajunga in alte locuri. Ba pe YouTube, ba pe un site, unde vrea cel ce a pus story-ul.

bookzone.ro

noriel.ro

E mai facil cu Swipe Up

Trebuie sa recunoastem: e mult, mult mai usor cu Swipe Up, decat cu link in bio, de exemplu. Degeaba putem scrie la story „Intrati pe link-ul in bio pentru detalii”. Prea putini o sa iasa din story, o sa se duca la profil si o sa dea click pe link-ul din bio. Nu ne intelegeti gresit. Pana acum, cand am aflat ca Functia Swipe Up de pe Instagram va fi disponibila pentru toti utilizatorii, era si aceasta o metoda buna. Insa acum e deja clar ca cel mai bine va fi cu Swipe Up.

Pana la anuntul despre care va vorbim in prezentul articol, era greu pentru un creator de continut la inceput de drum sa aiba Swipe Up. De ce? Pai, era nevoie de un numar de 10.000 de urmaritori, ca sa devina activa functia. Si sa aduni atatea persoane interesate de ceea ce faci poate sa fie o adevarata provocare. Dar, iata, Mark Zuckerberg s-a gandit si la cei care creeaza, dar poate sunt prea nisati sau inca nu au reusit sa adune atata lume. Astfel, incepand de azi, si daca aveti 100 de urmaritori, si daca aveti 1000, ar trebui sa va apara sticker-ul pentru link de pus in story-uri. Noi am aflat vestea de pe site-ul SocialMediaToday.

vegis.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!