Cat costa bifa albastra de pe Instagram?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cat costa bifa albastra de pe Instagram? Aceasta e intrebarea de pe buzele tuturor, de cand s-a anuntat ca reteau sociala permite acum tuturor utilizatorior sa se bucure de aceasta mica functionalitate, care insa poate juca un rol major. Despre bifa albastra vom discuta si noi in randurile urmatoare. Vom discuta in primul rand despre pretul acesteia, dar si despre ce alte beneficii subtile primesti odata cu achizitionarea ei. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Bifa albastra de pe Instagram, simbol al statutului special

Era o vreme in care bifa albastra de pe Instagram parea asa, un soi de vis greu de indeplinit pentru noi, oamenii de rand. Ne referim la acei utilizatori care nu traiesc din Instagram, care nu sunt influenceri per se si, prin urmare nici nu au de ce sa ajunga la un numar mare de urmaritori, de ordinul zecilorr de mii sau chiar al sutelor de mii. Iar fara un numar suficient de followersi, Instagram nici nu se uita la noi, sa ne acorde aceasta bifa. Degeaba postam noi poza din acelea instagramabile, degeaba puteam sa muncim la poze si la feed, sa fie superbe. Daca nu eram suficient de populari, teapa…

Si totusi, iata-ne ajunsi acum, intr-o perioada in care se pare ca lucrurile s-au mai schimbat putin. Nu doar vedetele pot avea bifa albastra pe Instagram, din fericire. Acum putem si noi, astia de rand sa ne bucuram de punctul ala albastru din dreptul numelui nostru de pe reteaua de socializare. Nu trebuie decat sa platim niste zeci de lei si gata. Cat aflam in cele ce urmeaza.

bookzone.ro

Cat costa bifa albastra de pe Instagram?

N-o sa va mai tinem pe jar. O sa va spunem direct ca bifa albastra de pe Instagram costa 84 de lei pe luna. Da, da, pe luna. Este vorba despre un abonament, nu despre un one time payment. Asa ca fiti atenti si ganditi-va daca merita sau nu. Unii nu stiu ca vor trebui sa dea banii acestia luna de luna, nu doar o singura data. E ca la abonamentul de Netflix, HBO MAX sau oricare altul. Pe net au inceput sa apara tot felul de postari despre ce altceva poti face cu acesti 84 de lei. Multi au intrat in joc. Noi am spune ca de 84 de lei poti sa iti iei vreo 2 sau 3 carti bune din aceasta librarie online, de exemplu.

Pe langa ideea in sine de a putea flexa ca tu ai bifa albastra, se pare ca achizitionarea acesteia mai ofera si cateva avantaje suplimentare. Toti cei ce isi cumpara bifa vor avea mai multa protectie asupra conturilor lor. Astfel, daca sa spunem ca cineva le va afla parola sau va dori sa le faca vreun rau contulului, support-ul de la Instagram va fi acolo sa rezolve problema in timp util. In acelasi timp, se spune ca toti cei ce isi cumpara bifa albastra vor fi pusi pe o lista prioritara de utilizatori care sa poata testa noile functionalitati. Cu alte cuvinte, ei vor putea sa testeze noile smecherii inaintea tuturor. Una peste alta, se pare ca noul serviciu al celor de la Meta este unul tare popular. Milioane de utilizatori si-au cumparat deja bifa albastra, generand un profit urias. Voi o sa va luati bifa sau nu?

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!