Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends pe Instagram?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends pe Instagram? O intrebare care pentru unii poate parea foarte simpla, dar care, in realitate, are niste subtilitati despre care vom discuta in randurile urmatoare. Uneori, desi la suprafata sunt niste aparente, in esenta, realitatea este cu totul si cu totul alta. Dar gata, n-o mai ardem misterios. Haideti sa incepem articolul propriu-zis.

bookzone.ro

Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends pe Instagram?

Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends
Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends

Pe Instagram, se pot face multe lucruri. Unii folosesc aceasta retea doar ca sa isi poata posta pozele, sa isi pastreze un soi de jurnal fotorafic, daca vreti sa il numiti asa. Altii stau aici doar ca sa vorbeasca cu prietenii, colegii de scoala si asa mai departe. Unii influenceri il folosesc in special pentru a putea trai. Mai fac cate un giveaway, mai baga cate un story si deja au facut mai mult de un salariu. Si mai sunt, desigur, si cei care incearca (si uneori si reusesc) sa isi faca o relatie pe Insta.

Aici intervine si intrebarea din titlu, respectiv „ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends pe Instagram?”. Desigur, ar putea veni cativa cartocasi sa spuna „Haha, nu stiti limba engleza. Pai Close Friends inseamna Prieteni Apropiati, deci e de la sine inteles totulclose f”. Insa, nu, nu este chiar asa. Aici intervine si acea subtilitate despre care am vorbit si putin mai inainte. E o diferenta pe care poate ca multi dintre voi, regilor, nu o stiti. Dar fiti fara grija, vom discuta despre ea in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Close Friends vs Friendzone: Care e diferenta?

Daca va intreaba vreodata unde vreti sa fiti cu o fata, la close friends pe Instagram sau in friendzone, niciodata, dar niciodata sa nu raspundeti ca vreti in friendzone. Practic, daca o faceti, inseamna ca nu vreti altceva decat sa fiti prieteni buni cu respectiva fata. Sa iesiti cu ea poate, sa stati si sa ii ascultati problemele si cam atat. A, si eventual sa vedeti cum ea ajunge sa se pupe cu vreunul…Ca un adevarat BFF, ce sa mai…

Mult mai bine este sa fiti in lista ei de Close Friends de pe Insta, va spunem noi. Si probabil acum va intrebati de ce, ca pana la urma ambele au in denumire „friends”, care inseamna prieteni. Da si nu. Pe Insta nu ajunge chiar oricine intr-o lista a unei fete de la Close Friends, va spunem noi. Si mai ales nu ajunge un baiat pe care nu il stie de prea mult timp.

Asadar, cand fata te baga la Close Friends pe Insta, e de bine?

Da. De ce? Pentru ca inseamna ca are incredere in voi, in primul rand. Apoi, trebuie sa va ganditi si in felul urmator. Lista ei de Close Friends e pentru acei oameni care nu judeca, pentru cei pe care ea ii considera apropiati, dar si pentru cei cu care vrea sa aiba de-a face. De foarte multe ori se intampla ca multi sa posteze pe Insta doar la Close, fara sa mai apeleze la acele story-uri normale, pe care le stim cu totii.

Asa ca, daca nu sunteti vreun prieten vechi de la gradinita si vedeti ca o fata cu care vorbiti v-a bagat la Close, aveti motive de bucurie. Inseamna ca e interesata de voi. Si vrea sa va lase sa o vedeti si in alte ipostaze, decat cele pe care toata lumea care o urmareste o poate face, sa stiti. E timpul sa faceti un pas si sa vedeti daca puteti fi si mai mult. Ea a facut deja primul pas, daca v-a bagat in lista aceea care nu e pentru toata lumea. Acum depinde de voi daca veti face ceva bun sau nu si veti ramane in lista. Daca vi s-a parut bun articolul nostru sau stiti pe cineva care nu le are cu relatiile, nu ne-ar deranja sa il dati mai departe. Ne gasiti si pe IG.

2 thoughts on “Ce inseamna cand o fata te baga la Close Friends pe Instagram?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!