Cartea Femeia din mine de Britney Spears Recenzie si Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Femeia din mine de Britney Spears reprezinta o aparitie literara la care nu prea multi se asteptau. Nu de alta, dar stiam ca doamna Spears e binecunoscuta in cu totul si cu totul alt domeniu, respectiv cel al muzicii. Desigur, in ultima vreme se pare ca din ce in ce mai multi cantareti sau actori aleg sa isi publice carti, ca sa le mai vina un ban in plus. Iar Britney Spears a primit o suma pe care nici 100 de oameni normali nu reusesc impreuna sa o faca intr-o viata, pentru a-si asterne pe hartie gandurile. Detalii despre toate acestea avem si noi in articolul nostru de astazi, desigur.

bookzone.ro

Si pentru ca tot ati ajuns aici, pe site-ul nostru, vrem sa va dam si un pont. Va puteti lua chiar acum cartea lui Britney Spears la pret bun din aceasta librarie online. E aproape imposibil sa nu fi auzit de ea. Are adesea super oferte pentru toti iubitorii de carte. Gata, revenind…

Cartea Femeia din mine de Britney Spears Recenzie si Rezumat

Cartea Femeia din mine de Britney Spears
Cartea Femeia din mine de Britney Spears

Cine este Britney Spears? Aceasta e o intrebare destul de inutila, sincer. Chiar daca stiti engleza, chiar daca nu, e imposibil sa nu fi auzit vreodata de aceasta cantareata. Multe din hiturile ei au sute de milioane de vizualizari. E chiar foarte posibil si daca spuneti ca nu o stiti, sa ii fi fredonat vreodata vreo melodie poate fara sa stiti ca e a ei. In fine, ideea de baza e ca este o cantareata cunoscuta. Atunci cand te stie lumea, iti asculta melodiile si vine la concertele tale, am putea fi tentati sa credem ca totul este roz. Si totusi, iata ca succesul nu inseamna intotdeauna ca viata e frumoasa. Apar si alte pericole…

bookzone.ro

Atunci cand apar in joc banii, unii pot uita de cele mai elementare sentimente si emotii. Totul ajunge sa devina doar o cursa pentru sumele mai mari, tot timpul mai mari. Indiferent de pretul aproape invizibil pe care trebuie sa il platesti pentrru a ajunge la acele sume. Cand o parte din familie parea ca ii e alaturi si ca se bucura imprreuna cu ea de succes, realitatea lui Britney era cu totul si cu totul alta.

Un tata doar cu numele

Atunci cand traiesti succesul de la o varsta frageda, iti trebuie cel putin un mentor. O persoana care sa iti fie alaturi, sa te indrume si sa te opreasca atunci cand e posibil sa o iei pe cai gresite. In teorie, unul din mentorii lui Britney. Cine s-ar fi gandit insa ca, in spatele reflectoarelor, acesta nu era omul bland si cald de care avea nevoie fiica lui? S-ar parea ca pentru tatal Spears, banii au contat uneori mai mult. Nu conta oboseala sau faptul ca poate nu tot timpul se simtea ok. Trebuia sa cante, sa faca banu’ gros.

Despre relatia cu tatal ei aflam mai multe din cartea Femeia din mine de Britney Spears, desigur. E interesant de vazut aceasta perspectiva pe care fanii nu o stiau pana acum. Insa problemele cu tatal ei nu au fost singurele de care s-a lovit cantareata. Un alt moment care din exterior parea fericit, in realitate, ascundea siroaie de lacrimi. Este vorba despre relatia lui Britney Spears cu Justin Timberlake, care nu a decurs bine deloc…

Parea sa aiba totul, insa nu si libertatea de a spune tot

Din exterior, Britney a parut intotdeauna o femeie implinita. Lucrurile s-au schimbat atunci cand a aparut miscarea #FreeBritney, de care cel mai probabil va aduceti aminte, daca sunteti fani de-ai ei. Daca nu, veti putea afla acum mai multe detalii. Subiectul cartii are si un substrat. Este vorba despre libertatea de a te exprima, de a simti si de a fi ceea ce iti doresti, intr-o lume care pare ca te constrange la fiecare pas.

Aceste libertati aparrent banale se pare ca i-au fost luate cantaretei, fapt pentru care a suferit mult timp. Iar acum, pare pregatita sa spuna totul, pas cu pas. Va spuneam la inceput ca ea a primit si o suma de-a dreptul exorbitanta pentru a-si asterne pe hartie trairile. Este vorba de 15 milioane de dolari. Pe Britney o puteti urmari si pe contul ei de IG. Cartea in sine se citeste foarte usor. Si sa stiti ca merita citita si daca nu sunteti neaparat fani ai ei. Si aici ne incheiem si noi acest articol in care am discutat despre cartea Femeia din mine de Britney Spears. Va recomandam si cartea lui Matthew Perry, actorul din Friends.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!