Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania, in ceea ce se anunta a fi cea mai mare vanzare din domeniul retail, din anul 2023. Practic, gluma aia de circula pe Internet, conform careia este o provocare reala sa gasesti loc in Romania unde sa nu existe un magazin Mega va fi cu un pas mai aproape de realitate. Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania!

Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania
Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania

Despre Profi, ce va putem spune? Adevarul e ca nu prea frecventam noi magazinele din acest lant de supermarket-uri (sau hypermarket-uri?). Asa ca nici nu ne putem preface prea afectati de faptul ca, in curand, magazinul ala Profi din colt se va transforma in Mega. Din ce tinem minte, in orasul natal fusese inainte ceva supermarket de cartier numit Maya. Si dupa, acesta s-a transformat in Profi. De-a lungul timpului, am mai intrat in el, mai ales cand eram prin zona. Dragut inauntru. Hmmm… acum, scriind acest articol, ne-am adus aminte ca a fost totusi o vreme cand ne duceam des in Profi. Erau niste promotii tari in revistele lor. Dar putin dubios era ca trebuia sa te duci si cu cupoanele respective din reviste gen. Da, trebuia sa le decupezi si sa le dai doamnei vanzatoare, parca.

Acum insa, iata magazinele Profi din Romania se vor transforrma in Mega Image. Din ce am reusit noi sa mai vedem pe retelele de socializare, schimbarea nu pare sa fie vazuta cu ochi buni de lume. De ce? Pai, cica supermarrket-urile Mega Image au preturi mult mai mari fata de altii. Ce-i drept, nu am stat niciodata sa facem comparatii. Asa ca nu va putem spune sigur daca este sau nu asa. Desigur, puteti sa ne spuneti voi in sectiunea de comentarii. Si, in acelasi timp, mai e un motiv pentru care multi internauti s-au aratat suparati din cauza faptului ca Mega Image cumpara toate magazinele Profi din Romania. Unul care tine de… partea gastronomica.

bookzone.ro

E posibil sa nu se mai faca celebrii hotdogi de la Profi

De niste luni de zile, pe TikTok, hotdogii de la Profi au ajuns niste adevarate vedete. Toti discuta despre ei, despre cat de buni sunt si despre aromele alea ale lor, gen 1000 de insule. Ca o paranteza, noua ni se pare un nume putin dubios pentru o aroma, dar na, daca oamenilor le place, aia e. A aparut si un soi de trend sau de meme cu vanzatoarele de la Profi care aparent incep sa se uite urat la tine daca le rogi sa iti faca si tie niste hotdogi. A, apropo, daca te stii ca bagi multi hotdogi in timp scurt, nu uita sa iei si asta, dupa. Posibil sa te ajute si sa iti faca destul de bine.

Acum toti se intreaba ce se intampla cu hotdogii de la Profi, daca toate magazinele vor deveni, de fapt, unele Mega Image. Cel mai probabil, nu se vor pastrra, caci are si Mega propriile produse… Dar ramane de vazut. Oricum, va dura pana cand se va produse rebranding-ul la toate magazinele din Romania. Asa ca si daca e sa se scoata definitiv hotdogii, tot mai aveti destul timp sa ii savurati. Probabil ca, daca se anunta ceva legat de hotdogi, vom baga si un update la acest articol, depinde.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!