Voi va luati ceva de Black Friday?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Voi va luati ceva de Black Friday? Am intrat in luna in care, teoretic, urmeaza cele mai bune reduceri si oferte din an. Practic, depinde, ca au mai fost si cazuri in care am aflat ca asa-zisele reduceri nu erau prea adevarate. Insa unele magazine chiar le-au oferit clientilor niste reduceri exemplare. Si e foarte probabil sa se intample si anul acesta. Doar ca…in jur nu prea mai e bucuria aia. Sau poate mi se pare…Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Voi va luati ceva de Black Friday?

Black Friday
Black Friday

Intrebarea asta era pe buzele tuturor in alti ani, inca de pe la sfarsitul lui octombrie. Fiecare in parte parca voia sa isi ia cate ceva. Unii abia asteptau Black Friday sa isi cumpere un nou laptop. Altii voiau sa isi schimbe telefonul. Unii se tot uitau pe EMag sa vada ce produse atipice mai pun la vanzare. Tin minte ca in niste ani au fost si lingouri de aur dar si masini puse la bataie. Anul asta nu stiu exact ce se va pune la bataie, dar sigur va fi ceva smecher.

Chiar si asa, nu prea mai aud prieteni, rude sa discute despre Black Friday…Desi multi au nevoie de vreun telefon nou, de exemplu, se gandesc sa il mai tina pana cand s-o strica. Intr-un fel e si nomal, avand in vedere timpurile pe care le traversam. Uneori parca nici nu-mi vine sa cred prin cate a trecut omenirea in ultimii ani. Si problemele financiare par sa ne tina in frau bucuria de a cumpara o gramada de lucruri de care poate nu avem nevoie, dar pe care sigur ca ni le dorim. Eu am de exemplu un teanc de carti pe langa mine. Unele pe care voiam sa le citesc de u mai stiu cand. Insa ce, credeti ca asta ma va opri sa ma uit la ofertele de Black Friday la carti? Nu prea. Daca un telefon nou sau altceva mai scump nu pot sa imi iau, atunci poate niste carti…

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!