Numarul 60 din colectia Marvel Must Have va fi ultimul

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Numarul 60 din colectia Marvel Must Have va fi ultimul, din pacate. Este o veste care nu prea ne pica bine noua, pasionatilor de benzi desenate din Romania. Aceasta colectie de la Libertatea a fost una dintre cele mai bune din ultimul timp si am fi vrut sa mai continue. Dar iata, se pare ca vor fi doar 60 de editii. Niciuna in plus. Detalii in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Numarul 60 din colectia Marvel Must Have va fi ultimul

Numarul 60 din colectia Marvel Must Have
Numarul 60 din colectia Marvel Must Have

Pe 3 noiembrie, domnul Sorin Ilie a postat o poza in grupul de Facebook Comic Book Collectors Romania. In ea, apare o convorbire intre dansul si cineva de la Libertatea. Domnul Ilie a intrebat daca va continua colectia de benzi desenate Marvel Must Have si dupa numarul 60. Raspunsul insa, a fost unul negativ. Asadar, s-a dus si colectia aceasta. Acum cateva saptamani, colectia trebuia sa se termine la numarul 48, daca va mai aduceti aminte.

Insa, pana la urma, a fost prelungita cu inca 12 aparitii. De aceea, inca exista acea speranta ca se va intampla la fel si de aceasta data. Daca ar fi fost dupa noi, colectia ar fi putut ajunge lejer pe la 100 de numere. Insa doar cei de la Libertatea stiu numele din spate. Si, ne place sau nu, sunt importante si vanzarile. Desi, e posibil ca nu un eventual numar redus de editii vandute sa fie la baza acestei decizii triste pentru noi. Poate ca e o treaba editoriala, cine stie?

bookzone.ro

Urmatoarea colectie de benzi desenate din Romania

Asadar, am avut 2 colectii de benzi desenate in Romania, de la Carrefour. Apoi, pe aceasta, de la Libertatea. Si vine intrebarea: cand urmeaza sa apara o noua colectie? Sau, si mai bine…va mai aparea? Noi am spune ca da, pentru ca deja de cand au aparut colectiile astea, au aparut din ce in ce mai multi pasionati de comics. Si unde exista un public, va trebui sa existe intotdeauna si ceva de vandut. Dar vesti sigure inca nu avem de nicaieri.

Stim ca ar mai trebui sa fie inca o colectie nelansata de la Carrefour. Una cu coperti rosii, frumoase, si care a aparut doar prin Franta, daca nu ne inselam. Teoretic, aceea ar putea sa fie urmatoarea colectie de care ne vom bucura. Asta, daca nu apare intre timp Libertatea cu altceva nou. Vom fi pe faza si vom scrie de indata ce vom avea vesti noi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!