Benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea reprezinta o noua colectie superba pentru toti pasionatii de comics. S-ar parea ca a reinviat si in Romania aceasta pasiune pentru benzile desenate, daca e sa ne luam dupa toate aparitiile recente. Intra pe piata din ce in ce mai multe volume variate de comics, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Nu de alta, dar sunt si relativ ieftine. O sa vorbim mai multe despre acestea in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea

Benzile Desenate Marvel Must Have
Benzile Desenate Marvel Must Have

Se pare ca e o perioada tare buna pentru toti fanii benzilor desenate. Dupa colectia Renasterea de la Carrefour, a aparut o alta colectie, mult mai mare si cu povesti variate. Este vorba despre colectia Marvel Must Have de la Libertatea. Din ce stim noi, in total vor fi 48 de numere, cu o aparitie saptamanala. Da, aceasta ar fi inca o diferenta intre cele 2 colectii. Daca in cazul ceie de la Carrefour, am avut toate volumele lansate in acelasi timp, aici trebuie sa asteptam.

In fiecare saptamana apare cate un volum nou de benzi desenate, gata sa ne stimuleze imaginatia. Ce imi place e ca titlurile sunt diverse si sunt abordate si povestile unor personaje care poate nu sunt atat de populare precum Spider-man, de exemplu. O alta diferenta intre cele 2 colectii de benzi desenate aparute in Romania ar mai fi si pretul. Benzile desenate Renasterea au fost initial 15 lei si ulterior 20. In cazul colectiei de la Libertatea, pretul e putin mai mare, de 30 de lei per volum. Asa ca, daca ar fi sa facem un calcul final, de 30 x 48 si sa vedem cat ar trebui sa dam pe intreaga colectie, probabil ca ne-am speria putin. Insa, la fel cum v-am spus si la cele de la Carrefour: nu trebuie sa le luati pe toate, neaparat. E normal sa va placa unii supereroi, iar altii nu prea.

bookzone.ro

Cand apare ultimul volum Marvel Must Have?

Benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea vor fi 48 la numat, dupa cum v-am spus si mai sus. Asa ca, cel mai probabil, colectia se va termina undeva prin vara lui 2022. Nu am la indemana lista cu volumele, din pacate. Daca as fi avut-o, as fi stiut sa va spun si care arf fi acela. Insa doar cei care si-au cumparat primul volum ar putea sa ne lumineze. Eu nu l-am luat, ci am inceput colectia putin mai tarziu.

Una peste alta, mi se pare ca benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea alcatuiesc poate cea mai ambitioasa colectie. Nu de alta, dar, repet, vorbim de 48 de volume, ceea ce este foarte mult. Dupa primele numere, exista sansa sa nu se mai continue, daca vanzarile nu erau bune. Insa, din ce ne putem da seama, totul e bine si olectia va ajunge si la utimul numar. Ceea ce probabil ca le va da mai multora curajul sa lanseze benzi desenate in Romania. Nu neaparat Marvel, ci poate si ceva de la DC sau si de la alta editura. A, si sa nu uit. In incheiere, va las un video al aceluiasi Radooh, pe care il apreciez. In el, ne vorbeste despre colectia Marvel Must Have, asa cum doar el stie s-o faca:

Sursa: Radooh

2 thoughts on “Benzile desenate Marvel Must Have de la Libertatea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!