Colectia Infruntari Legendare de la Carrefour

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Colectia Infruntari Legendare de la Carrefour aduna laolalta cele mai bune lupte dintre supereroii Marvel pe care ii stim deja si dusmanii lor, cei care le fac zile fripte in fiecare episod, film sau comics. Fiecare volum in parte urmareste un singur supererou si un singur dusman de-al sau, pe parcursul mai multor ani. Pentru ca, nu-i asa, daca un supervillain e indeajuns de bun si de popular, va aparea in foarte multe peripetii, cu noi puteri si noi planuri de a-l distruge pe erou. Haideti sa vedem cate volume are colectia, dar si care sunt acestea.

bookzone.ro

Colectia Infruntari Legendare de la Carrefour

colectia Infruntari Legendare de la Carrefour
colectia Infruntari Legendare de la Carrefour/ Foto: Benzi Desenate Romanesti Blogspot

Pentru pasionatii de comics, ultimele luni au fost un adevarat Rai. De ce? Pai, au aparut atatea colectii misto. Intai a fost colectia Renasterea, tot de la Carrefour. Dupa, au venit din urma puternic si cei de la Libertatea cu Marvel Must Have. Iar acum, iata ca a revenit si Carrefour cu noutati. Si ce noutati…O intreaga serie, plina de scene superbe, pe care fanii benzilor desenate le vor savura pagina cu pagina.

Colectia de benzi desenate Infruntari Legendare de la Carrefour face fix ce ii spune si titlul. Cu alte cuvinte, aduce laolalta cele mai mai lupte, cele mai epice infruntari dintre eroii nostri preferati si adversarii lor de temut. Si pentru ca stim ca intreaga industrie de comics e veche de niste zeci de ani, nu trebuie sa miram de faptul ca, intr-un singur volum, vor fi parti cu benzi desenated clasice, din acelea vintage, pe langa cele moderne, cu care ne-am obisnuit deja din toate colectiile care au aparut in ultima vreme. A, sa nu uit…am vazut ca multi spun gresit „colectia Confruntari Legendare”, cand, de fapt nu e confruntari, ci infruntari. Mi s-a parut putin amuzant.

bookzone.ro

 

Cat costa colectia Infruntari Legendare?

Nu e nici prea scumpa, nici prea ieftina. In total sunt 10 volume, fiecare avand un pret de 20 de lei. Asadar, la un calcul simplu, ne dam seama ca ne-ar costa 200 de lei. Desigur, doar daca am vrea sa le avem pe toate. Insa, ca de fiecare data, noi va spunem nu trebuie neaparat sa vi le luati pe toate, doar ca sa simtiti ca aveti intreaga colectie. Va puteti lua doar ce va place. Eu de exemplu mi le-am luat pe cele 2 cu Spider-man, fiind mare fan si am mai incercat si volumul cu X men versus Magneto.

Nu spun ca poate nu mi le voi lua si pe celelalte, insa, astept sa vad cat de repede le termin pe astea. Posibil dupa sa imi mai iau si Thor versus Loki si poate si Sabretoot versus Wolverine. Insa, acestea sunt doar preferinte personale. Voua poate ca va plac cu totul si cu totul altele. Titlurile sunt urmatoarele: Thor vs Loki, Deadpool vs Deadpool, X-men vs Magneto, Avengers vs Ultron, Guardians vs Thanos, Spider-man vs Mysterio, Wolverine vs Sabretoot, Iron Man vs Whiplash, Venom vs Spider-man, Captain America vs Red Skull. Toate volumele sunt disponibile fizic, in supermarket-urile Carrefour, dar si pe site-ul lor. Iar daca vreti si mai multe detalii despre fiecare volum in parte, in forma video, va voi recomanda un video de la Radooh, ca de fiecare data:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!