Benzile desenate din colectia Marvel Must Have de la Libertatea vor fi mai scumpe!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Benzile desenate din colectia Marvel Must Have de la Libertatea vor fi mai scumpe! Nu va faceti griji insa, caci nu vorbim despre o marire foarte mare a pretului. Insa, in conditiile actuale, era de asteptat sa dam mai multi lei pe volumele din aceasta superba colectie, apreciata de pasionatii de comics din Romania. Detalii despre acest subiect aflam din randurile urmatoare.

bookzone.ro

 

Benzile desenate din colectia Marvel Must Have de la Libertatea vor fi mai scumpe!

Benzile desenate din colectia Marvel Must Have de la Libertatea vor fi mai scumpe
Benzile desenate din colectia Marvel Must Have de la Libertatea

Despre colectia Marvel Must Have am mai vorbit. E printre cele mai bune de felul ei. Are titluri variate, cu diversi supereroi populari, care au facut si fac deliciul tuturor celor ce iubesc benzile desenate (printre ei ne numaram si noi, daca nu v-ati prins). Primul numar, daca va mai aduceti aminte, a fost 9.99 lei. Desigur, vorbim de un pret promotional, care, evident, nu s-a repetat si la urmatoarele. De la al 2-lea si pana in prezent, toate volumele au costat 29.99 de lei.

Insa, daca ne uitam noi pe lista de precomenzi pentru luna august, putem vedea ceva tare interesant. De la numarul 47, respectiv X-Men E de la Extinctie, pretul pare sa fie 34.99. Cu alte cuvinte, vom da cu 5 lei mai mult. Nu e mult, daca stam sa ne gandim la conditiile economice actuale. Chiar ne uitam zilele trecute la niste lapte pe care il luam in mod frecvent si de la vreo 2 lei si ceva, pana in 3 lei, s-a facut peste 4 lei. Deci vorbim de o marire de pret destul de mare. Aici, vorbim de o marire de pret decenta, acceptabila. Bine ca nu s-au facut direct 40 de lei.

bookzone.ro

Colectia Marvel Must Have ar putea avea 60 de numere

Stiti ca va scrisesem un articol recent, in care discutam despre ultimele numere din prezenta colectie. Dat fiind faptul ca ni s-a spus de la inceput ca vor fi 48 de numere, toti am crezut ca gata, asa vor ramane lucrurile. Insa a tot circulat pe net o poza a cuiva care i-a intrebat pe cei de la Colectii Libertatea despre starea colectiei. Cu alte cuvinte, i-au intrebat daca exista posibilitatea sa continue si dupa cel de-al 48-lea numar. Si, din ce am inteles, da, se va continua colectia, spre bucuria pasionatilor de benzi desenate.

Probabil ca vor fi in total 60 de numere, ca atatea au fost si in varianta in franceza a colectiei. De aia e uneori bine ca nu apar colectiile prima data la noi, ca asa putem sa ne uitam si noi si sa vedem care a fost treaba prin alte parti. Va dati seama ca nu putem decat sa ne bucuram ca se continua si la noi colectia de benzi desenate Marvel Must Have. Nici nu mai conteaza va vor fi 35 de lei volumele, in loc de 30, va dati seama. Vom afla sigur care vor fi urmatoarele numere dupa ce va aparea al 48-lea. Ar mai trebui, din ce stim, sa apara un volum cu Wolverine, unul cu Spider-man dar si altele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!