Benzile desenate Renasterea de la Carrefour

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Benzile desenate Renasterea de la Carrefour au venit parca de nicaieri. Nu ne-am fi asteptat sa vedem prea curand o colectie de benzi desenate comercializate de vreun supermarket din Romania, prea curand. Nu de alta, dar, in conceptia generala, „banda desenata nu se vinde”. Insa, de cand a aparut de piata colectia Renasterea de la Carrefour, lucrurile s-au schimbat putin. Au aparut foarte multi pasionati. Haideti sa aflam mai multe din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Benzile desenate Renasterea de la Carrefour

Benzile desenate din colectia Renasterea de la Carrefour
Benzile desenate din colectia Renasterea de la Carrefour/Foto: Tavi Tavi pe Facebook

Benzile desenate Renasterea de la Carrefour sunt pline de aventurile si peripetiile unor personaje pe care multi dintre noi deja le stim, cel putin din auzite. E vorba despre personajele Marvel precum Black Widow sau Vaduva Neagra, Omul Paianjen (Spider-man), X Men, Deadpool si asa mai departe. Putem spune astfel ca este o colectie Marvel, intrucat nu se gaseste in lista de volume niciunul cu personaje DC, de exemplu. Haideti sa vedem care sunt cele 10 volume Marvel Renasterea:

  1. Avengers (Razbunatorii)
  2. Black Panther (Pantera Neagra)
  3. Black Widow (Vaduda Neagra)
  4. Captain America
  5. Deadpool
  6. Iron Man (Omul de Otel)
  7. Phoenix
  8. Spider-man (Omul Paianjen)
  9. Wolverine
  10. X Men.

Povesti pentru toti

Cu ocazia colectiei acesteia, multi au putut sa afle mai multe despre diverse personaje. De Spider-man am auzit cu totii si stim deja destul de multe. Dar de Black Widow sau Black Panther de exemplu, noi personal nu stiam chiar atat de multe detalii. Sigur, au mai aparut ei prin filme, dar poate nu toti sau s-au uitat. Asa ca am cumparat si volumele cu ei si am aflat indeajuns de multe incat sa ne placa tare mult de ei. Iar exemplele pot continua.

bookzone.ro

Una peste alta, seria de benzi desenate Marvel Renasterea e foarte buna pentru oricine vrea sa faca o incursiune intr-ale comics-urilor, insa cu bani relativ putini. Stim, probabil vor fi unii dintre dumneavoastra care vor spune ca 200 de lei pentru intreaga colectie de 10 volume sunt bani buni. Si, intr-adevar. Doar ca, nu trebuie neaparat sa vi le luati pe toate. Eu de exemplu, am luat in prima faza volumul cu Spider-man, ca ala e preferatul meu. Dupa, am mai bagat si altele. Insa, va pot spune ca nici in prezent nu le am pe toate.

Care-i treaba cu volumul cu Spider-man din Renasterea?

Si ca tot am adus in discutie volumul de benzi desenate cu Spider-man din colectia Renasterea de la Carrefour, trebuie sa va mai spun una buna. In prezent, nu prea se mai gaseste pe nicaieri. Pe site-ul celor de la Carrefour, gasiti linistiti aproape toate volumele din aceasta serie. Spider-man insa, pare a fi de negasit. Atat de popular se pare ca este printre romani. Bun, pai daca fizic, in supermarket-uri nu gasim volumul si nici pe site, atunci de unde sa il luam?

Aici raspunsul e destul de greu…Il gasiti pe OLX, dar nu la pretul de 15 lei, cu care fusese initial comercializat. Desigur, nici alte volume nu mai sunt de gasit la banii astia. Nici pe site-ul celor de la Carrefour nu mai sunt 15 lei, ci 20. Insa pe OLX e de rasu-plansu. De ce? Pai, gasiti volumul de benzi desenate cu Spidey la preturi foarte mari, de la 50 de lei in sus. Stiti cum e cand e cerere mare…Ramane la latitudinea voastra daca il veti lua la preturile astea sau veti astepta o reeditare. Despre intreaga colectie Renasterea a vorbit si Radooh, unul dintre cei mai buni pe comics din Romania. Va las mai jos video-ul de prezentare al colectiei:

Sursa: Radooh pe YouTube

 

3 thoughts on “Benzile desenate Renasterea de la Carrefour

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!