Ce inseamna POV?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna POV? Aceasta abreviere a devenit tare populara in ultima perioada, de cand TikTok Romania a prins val si ai nostri fac continut pe aceasta platforma. Cu alte cuvinte, sansele sa deschizi TIkTok-ul si in primele secunde sa dai peste unul cu „POV nu stiu ce” sunt destul de mari. Avand in vedere acest aspect, ne-am gandit sa scriem rapid acest articol explicativ. Nu va faceti griji, e usor de inteles.

bookzone.ro

Ce inseamna POV?

ce inseamna POV
ce inseamna POV

Inainte de toate, trebuie sa va spunem faptul ca POV este o abreviere ce provine din limba engleza. Asadar, n-are nicio treaba cu romana si probabil din cauza aceasta multi dintre voi nici nu s-au prins din prima despre ce este vorba. POV inseamna Point Of View sau, in traducere, punct de vedere. Noi ne-am duce si putin mai departe, transformand termenul in „ipostaza” sau poate chiar „perspectiva”. Haideti sa luam totusi si un exemplu, pentru a putea intelege mai bine.

Va vine pe For You un Tik Tok cu cineva care plange si nu stiti de ce. Undeva sus, apare si textul „POV: te-a parasit iubita”. Tradus, textul ar veni un soi de ” uite o perspectiva: te-a parasit iubita”, de exemplu. Cu alte cuvinte, POV iti arata ipostaza din care tu ar trebui, ca privitor sau privitoare, sa intelegi acel TikTok. Si cam asa ar sta treaba si cu ce inseamna POV. Ati vazut? N-a fost greu. De acum probabil ca veti putea sa il folositi si voi usor in TikTok-urile voastre. Sau poate si in reels-urile de pe Instagram, daca faceti si din alea.

bookzone.ro

Tot felul de termeni noi

De cand a aparut platforma si pe la noi, au apaut o gramada de termeni noi, care au fost usor adoptati de marea majoritate. Mai e si termenul de glow up, de exemplu, despre care v-am mai vorbit intr-un articol precedent. Si probabil ca vor mai aparea si alti termeni noi, pe care va trebui sa ii invatam si sa ii si folosim, pana la urma. Nu de alta, insa vor intra in vocabularul de zi cu zi, aproape fara sa ne dam seama. Apropiatii nostri, colegii de la lucru, toti de pe strada vor incepe sa introduca in vocabular termenii acestia noi, cel mai probabil…Asa ca ar fi bine sa nu ramanem in urma. De aceea ne-am si gandit noi sa facem aceasta asa-zisa serie in care luam pe rand termenii si ii explicam. Speram sa fie si utila pentru multi dintre voi.

TikTok-ul a dat startul mai multor trenduri si intrebari. Intr-o vreme, toti baietii se intrebau care e treaba cu unghiile albe la fete. Se tot insista pe faptul ca albul era (non) culoarea perfecta pentru unghiile fetelor. Si au mai fost fel de fel de trenduri din acestea. Ne-au placut foarte mult si trendurile acelea cu glow up. Lumea se filma la inceput, cand aveau mai multe kilograme in plus, de exemplu si apoi la cateva luni distanta, cand slabeau. Despre glow up noi v-am mai scris, asa ca puteti citi articolul respectiv, in cazul in care vreti sa intelegeti mai bine cum sta treaba cu el. Daca aveti si alte intrebari, ne puteti scrie si pe pagina de Facebook. Sau si aici, la comentarii.

1 thought on “Ce inseamna POV?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!