Ce inseamna GOTY? Are legatura cu industria de gaming

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna GOTY? Are legatura cu industria de gaming, sa stiti. Iar in aceasta perioada, se pare ca este un termen foarte des utilizat, mai ales pe TikTok, no cap. Detalii despre care e treaba cu aceasta abreviere aflam si noi din articolul de astazi, desigur. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem treaba.

bookzone.ro

Ce inseamna GOTY? Are legatura cu industria de gaming

ce inseamna GOTY
ce inseamna GOTY

Undeva prin octombrie asa, lumea deja incepe sa isi stranga lucrurile, sa isi termine treburile si sa se pregateasca pentru sfarsitul de an. Fiecare incepe, mai mult sau mai putin sa isi faca o lista cu reusitele si cu nereusitele si asa mai depate. La fel se intampla si in industria de gaming, dar si in altele. Doar ca aici, actiunea aceasta capata proportii epice. Cu alte cuvinte, cele mai bune jocuri sunt prezentate ulterior cu surle si trambite, ca sa stie toti care a perforrmat cel mai bine. Si aici apare intrebarea…

Ce inseamna GOTY? Ei bine, este o abreviere ce provine din limba engleza. Este vorba desprre sintagma „Game of The Year”. In traducere in limba romana, discutam despre „Jocul Anului”, pe scurt. Asadar, de aici inainte, daca mai vedeti GOTY pe undeva, stiti ca se refera la cel mai bun joc din an. Si ca tot am adus in discutie acest aspect, acum in 2023, se pare ca GOTY va fi Marvel’s Spider-man 2. Si ca o paranteza, va puteti lua acest joc la un pret bun chiar acum din acest magazin online. Toata lumea il lauda.

bookzone.ro

S-ar parea ca povestea are niste rasturnari de situatie pe care niciun gamer nu le-a anticipat. Venom nu mai e Eddie Brock, ci Harry Osborn. Iar finalul ni-l arata pe Peter Parker in niste ipostaze uluitoare. In fine, aici am zice sa incheiem si noi acest scurt articol in care am discutat despre ce inseamna GOTY. Daca mai aveti termeni de genul si nu stiti ce inseamna, ne puteti spune in sectiunea de comentarii.

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!