Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy. Va vine sa credeti? Noua nu prea ne-a venit sa credem. Adica da, incepuse sa ne para cam cunoscuta vocea baiatului din familia Larkin, insa parca nu stiam de unde sa o luam. Iata insa ca, mai mult dintr-o intamplare, am aflat ca actorul Andrei Duban i-a dat viata acestui personaj pe care e aproape imposibil sa nu il stiti. Detalii avem si noi in randurile umatoare. Pana sa incepem, un sfat: nu uitati sa va luati si azi vitamina D, ca aceasta, pentru ca suntem in sezonul rece si este nevoie de ea pentru imunitate. Gata, sa revenim.

bookzone.ro

Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy

Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy
Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy

Mai avem si noi asa, din cand in cand, stralucita idee de a cauta pe YouTube desenele copilariei. Stiti voi, pe alea gen Viata cu Louie, Copiii de la 402, Lumea lui Bobby, Gemenii Cramp si asa mai departe. Printre ele se numara si desenul animat Ce-i cu Andy? de care probabil ca va aduceti aminte. Andy Larkin si prietenul lui Danny le fac necazurri tuturor celor din Easy Gackle cu farsele lor. Ne-am bucurat cand am gasit episoadele dublate in limba romana pe YouTube si am inceput sa ne uitam. Acum, cand am mai crescut si noi, parca altfel privim episoadele. Insa, despre acest lucru poate ca o sa mai scriem si noi intr-un alt articol.

Ce conteaza e ca vocea lui Andy a inceput sa ni se para cunoscuta. Parca am mai auzit-o pe undeva… Si apoi, ne-am dat seama! Andrei Duban a fost Andy Larkin. Si a facut treaba tare buna, trebuie sa adaugam. Acum daca stam sa ne gandim, nu credem ca exista cineva mai bun ca dansul sa ii dea voce lui Andy Larkin. De ce? Pai si actorrul Andrei Duban e comendiant, scrie si spune bancuri si e un glumet de cand il stim noi. Adica de destui ani. Asa ca aceasta potrivire e una care pur si simplu ne face sa zambim. Nu stim nici daca a fost vreun casting sau a prrimit direct rolul. Insa, daca a fost vorba de vreun casting, trebuie sa felicitam si persoana care a decis ca domnul Duban e cel mai potrivit.

bookzone.ro

Probabil sunt si altele…

Nu stim daca voi stiati sau daca v-am spus o noutate acum. Insa, am tinut sa scriem si noi acest articol scurt in care sa spunem despre aceasta asa-zisa descoperire. Super tare ni se pare si faptul ca Multumim, Andrei Duban! Ne-ati facut o mica parte din copilarie mai frumoasa cu interpretarea dumneavoastra a personajului Andy Larkin.

Cel mai probabil, dansul a mai dat voce si unor alte perrsonaje din desenele copilariei noastre. Parca ceva ne spune ca a mai fost cel putin un desen animat la carre ne-am uitat cand eram mici, dar parca nu ne dam seama care anume Ramane de vazut daca o sa le descoperim sau nu. Daca mai stiti si voi altele in care a dublat Andrei Duban, ne puteti spune si la sectiunea de comentarii, sa stiti. Pe Andrei Duban il putem gasi si pe contul dansului de Instagram.

1 thought on “Andrei Duban a fost Andy Larkin din Ce-i cu Andy

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!