Vloggerul Highman face reclama la Boosteroid Romania pe YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Vloggerul Highman face reclama la Boosteroid Romania pe YouTube. Popularul gamer de pe platforma video a aflat de curand de noua platforma de cloud gaming pe care se pare ca toti cei pasionati din domeniu o iubesc. Detalii, in continuarea acestui articol.

bookzone.ro

 

Boosteroid Romania isi face reclama prin vloggerii romani

Nu mai e niciun fel de surpriza ca in tara noastra, gamerii au un motiv de bucurie imens. De putin timp, s-a lansat Boosteroid Romania, cea mai tare platforma de cloud gaming. Dupa cum v-am spus si in articolul dedicat, Boosteroid revolutioneaza modul in care te poti juca. In loc sa dai o avere pe un PC gaming i7, nu mai bine pastrezi banii aia pentru alte lucruri si dai doar banii de pe o iesire in oras sa te poti juca?

Da, e posibil. Puteti citi articolul integral despre Boosteroid Romania, despre care v-am spus mai sus. Dupa aceea, puteti reveni si la acest articol, la care mai avem cate ceva de scris.

bookzone.ro

Revenind, se pare ca reprezentantii Boosteroid vor sa-si faca reclama pe toate canalele posibile. Una dintre cele mai bune cai de promovare e prin vloggerii romani sau gamerii romani, cum si-or spune ei. Dupa un scurt research, Boostroid Romania l-a ales pe Highman pentru a-si promova serviciile.

Highman a promovat Boosteroid Romania intr-un live de-al sau de pe YouTube Romania

Vloggerul Highman face reclama la Boosteroid Romania
Vloggerul Highman face reclama la Boosteroid Romania

Highman a ales sa faca un live intreg in care sa promoveze platforma de gaming pe care s-au inscris deja niste mii bune de gameri. Astfel, pe data de 28 septembrie, vloggerul roman a dat drumul la un live ce a tinut aproape 2 ore. Vi-l lasam mai jos, in caz ca vreti sa-l urmariti:

Sursa: Highman pe YouTube

Platforma de cloud gaming a mai fost promovata si de RomaniaTV

Pe pang promovarea prin infleunceri, Boosteroid a ales sa intre pe piata din tara noastra prima data prin intermediul unei televiziuni. Si ce televiziune mai buna, daca nu una care poarta numele tarisoarei noastre, respectiv RomaniaTV?

In concluzie, se pare ca cei din spatele acestui nou serviciu de gaming au planuri serioase de extindere. Deja se pare ca se apropie vertiginos de 10.000 de abonati lunar.

Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il distribuiti. Pe noi ne gasiti pe profilul de Instagram.

1 thought on “Vloggerul Highman face reclama la Boosteroid Romania pe YouTube

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!