Exploit a lansat piesa ”Cenzurat” pe YouTube Romania

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

La scurt timp dupa ce Exploit a iesit din 5GANG, tanarul artist a lansat piesa ”Cenzurat” pe YouTube Romania. Cu un mesaj puternic si niste versuri usor de retinut, piesa a urcat vertiginos in Trending, ajungand pe un loc fruntas. Despre ce spune Exploit in piesa, in continuarea acestui articol.

bookzone.ro

Exploit – Cenzurat pe YouTube

La doar cateva zile dupa ce toata comunitatea YouTube Romania a ramas socata la aflarea vestii ca Exploit nu mai e in 5GANG, fostul membru al celei mai in voga trupe de vloggeri a momentului a decis sa lanseze o piesa plina de subintelesuri. Pe 23 septembrie 2019, pe canalul sau oficial de YouTube, a aparut de nicaieri piesa Cenzurat. In caz ca nu ati ascultat-o inca, vi-o lasam mai jos:

Sursa: Exploit pe YouTube

bookzone.ro

Dupa cum bine puteti vedea, avem un audio bun, alaturi de o animatie video facuta de o fana. In ea, il putem vedea pe Exploit, imaginat de respectiva fana, stang cu mainil in buzunar, trist si abatut. E singur pe strada.

Versurile piesei Exploit – Cenzurat

Din versuri, ne dam seama ca Exploit nu a lansat aceasta piesa doar asa…sa fie. Versurile au un mesaj pe care cu greu poti sa il ocolesti. Tanarul artist roman vorbeste despre tradare, despre cum a fost dezamagit de cine nu se astepta. Spune ca ”serpii sunt pe brand”, lasand sa se inteleaga ca are niste persoane la care se refera. Cine sa fie, cine sa fie?

El isi da seama ca a luat anumite decizii la nervi si ca nu a ascultat de cine trebuie, iar acum ii pare rau. Luat cu asalt de ideea de succes si de faima, a crezut ca e pe drumul cel bun si ca are viitorul asigurat. Insa, a descoperit ca s-a inselat.

Exploit vorbeste despre trupa 5GANG in piesa ”Cenzurat”?

Intrebarea de pe buzele tuturor e ”La cine se refera Exploit in piesa Cenzurat?”. Multi habar nu au, insa altii cred ca el vorbeste despre fostii lui prieteni din trupa 5GANG. Nu de alta, dar prea se potriveste. Abia a iesit din 5GANG, a fost tradat si a scos o piesa despre tradare.

Sa fie vorba despre Selly, Gami, Dia, Pain si Madalin Serban? Sau s-a referit Exploit la alte persoane din viata lui? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.

Piesa e pe locul 2 in Trending YouTube Romania

 

La 3 zile de la lansare, noua piesa a lui Exploit a urcat in Trending pana pe locul 2. E posibil ca, in curand sa fie si pe locul 1. Cu peste jumatate de milion de vizualizari si o gramada de comentarii, e posibil ca fanii sa-l duca pe primul loc.

Se pare ca nu toti membri 5GANG au aflat ca fostul lor coleg a lansat o piesa noua. Sau poate ca au avut atat de multa treaba cu noua piesa 5GANG, incat nu au avut timp sa ii dea un share pe retelele sociale. Singurul care a distribuit piesa pe contul sau de Instagram a fost PAIN. Intre timp, e posibil s-o fi facut-o si restul din 5GANG.

Si daca tot v-am vorbit de Instagram, sa stiti ca ne gasiti si pe noi pe aceasta retea de socializare, care se pare ca e cea mai populara in prezent.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!