5GANG Hocus Pocus e piesa sfarsitului de an

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5GANG lanseaza piesa Hocus Pocus. Da, asteptarea a luat sfarsit. Toti fanii celebrei trupe de vloggeri se vor bucura in curand de o noua surpriza muzicala marca 5GANG. Chiar in aceste momente, Selly, Gami, Dia, Pain si Madalin lucreaza la noua piesa, ce va rupe topurile YouTube Romania cu siguranta.

bookzone.ro

Selly a dezvaluit piesa Hocus Pocus intr-un story

Zilele astea, Selly a facut pe contul sau de Instagram niste story-uri de la filmari, dand de inteles ca vine si piesa 5GANG de Craciun. Bine, asta era usor de inteles, ca doar nu puteau sa lase anul fara sa faca traditia cu piesa de sarbatori, nu-i asa?

Aceasta noua piesa va fi una plina de surprize. Prima dintre ele e ca filmarile pentru ea se desfasoara in Chisinau. De ce? Ei bine, se pare ca Selly a fost multumit de cum a iesit piesa 100% cu Dorian Popa. Da, in caz ca nu stiati, piesa Regelui Hatz a fost filmata si produsa tot in Chisinau, de aceeasi echipa ce lucreaza in prezent la noua piesa 5GANG.

bookzone.ro

5GANG Hocus Pocus: Versuri si Videoclip

De videoclip, ne-am dat deja seama ca o sa iasa super. Doar lucreaza la el Kobbzon, cel ce s-a ocupat si de piesa 100%. Nici nu avem indoieli ca o sa iasa un videoclip exceptional.

Insa, toti se intreaba…ce versuri vor fi? Vor exista si mesaje ascunse? Dume livrate subtil, pentru dusmanii celor din 5GANG? Acestea sunt dilemele ce le au toti din comunitatea YouTube Romania.

Dupa ce Exploit si Abi au lansat piesa in care s-au luat direct, fara ascunzisuri de liderul trupei 5GANG, Andrei Selaru, marea majoritate se asteapta acum si la un raspuns din partea lui Selly. Sigur, din cauza limitarilor de contract de la Global Records, el nu are cum sa raspunda direct si poate nici cum ar vrea. Insa, nu il opreste nimic sa arunce ici colo niste dume care sa-l atinga pe Exploit.

Hocus Pocus se refera la Exploit?

Sa fie titlul noii piese o referire la Exploit? Ne gandim ca membri trupei 5GANG se refera la faptul ca gata, dupa ei, de acum incolo, Exploit a disparut. Nu le mai e frate si nici macar prieten.

Habar n-avem, insa vom afla in zilele ce urmeaza. Selly a afirmat pe contul sau de Instagram ca piesa Hocus Pocus de la 5GANG urmeaza sa fie lansata mai devreme decat SOS, de anul trecut. Si daca stam sa ne uitam la data la care s-a lansat 5GANG SOS in 2018, inseamna ca mai sunt foarte putine zile pana la noua piesa 5GANG.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!