Selly si Dorian Popa 100 la 100

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly si Dorian Popa 100 la 100 se anunta a fi piesa toamnei pe YouTube Romania. Cel mai popular vlogger din Romania la momentul actual se aliaza cu nimeni altul decat Regele Hatz, Dorian Popa, pentru a rupe in doua vizualizarile.

bookzone.ro

Selly si Dorian Popa 100 la 100

Selly si Dorian Popa 100 la 100

Dupa cum am aflat din cel mai recent vlog al lui Dorian Popa, piesa in colaborare cu Selly e in pregatire de peste 5 luni. Destul de mult, daca ne intrebati pe noi. Insa, asa cum a zis si el, cel mai bine e sa nu grabesti lucrurile in muzica. E bine sa lansezi materiale noi numai atunci cand simti ca e momentul potrivit.

Se anunta a fi un adevarat hit, care va urca rapid pe locul 1 in Trending YouTube Romania. Inca nu stim exact subiectul piesei, insa dupa nume, care poate fi ”100%” sau ”100 la 100”, in functie de cum vor cei 2, ne putem da seama de un lucru. Cel mai probabil piesa e despre cum trebuie sa dai 100% din tine, daca vrei sa iasa ceva, sa fie un succes. Daca ne-am inselat sau nu, vom afla atunci cand Selly si Dorian Popa vor scoate piesa.

bookzone.ro

Selly e ocupat cu filmul 5GANG, iar Dorian cu Sacrificiul

Nu le va fi usor sa ajunga in studio si sa termine treaba. De ce? Ei bine, atat Selly, cat si Dorian Popa sunt angrenati in diverse proiecte, pe langa vlog. Si proiectele astea le ocupa destul de mult timp, e normal.

De exemplu, Selly lucreaza alaturi de Bromania la filmul 5GANG, care va aparea la sfarsitul acestui an. Tocmai de aceea, filmarile sunt la foc automat. Toata echipa vrea sa scoata un proiect blana, iar timpul pana la premiera e scurt. Si ca tot vorbim de filmari, sa nu uitam ca Dorian Popa e actor in serialul Sacrificiul, care abia a inceput pe Antena 1. Asadar, amandoi au si alte proiecte de care trebuie sa se ocupe mai intai. Insa, la cat de muncitori ii stim pe amandoi, sigur vom putea asculta in curand piesa Selly si Dorian Popa 100 la 100.

Voi asteptati piesa celor 2 sau credeti ca va fi o pierdere de vreme? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati de un follow pe profilul nostru de Instagram. A, si eventual, un Like pe pagina noastra de pe ”obositul domn Facebook”, cum obisnuieste Dorian Popa sa spuna. Daca aveam si canal de YouTube, va spuneam si de clotopel, insa nu avem. Poate o sa ne facem, cine stie.

 

4 thoughts on “Selly si Dorian Popa 100 la 100

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!