Dorian Popa pregateste seria ”Hatzmas 2019” pe YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dorian Popa pregateste seria ”Hatzmas 2019” pe YouTube. Vloggerul e pus pe treaba. Dupa ce abia a lansat piesa 100% cu Selly, Dorian e gata de un nou proiect. Stie ca in perioada sarbatorilor, publicul devine si mai numeros decat de obicei, datorita vacantelor. Asa ca, in loc sa stea si sa astepte vizualizarile acelea mari, el vrea sa ofere un continut special.

bookzone.ro

Astfel, incepand cu data de 1 decembrie si pana la sfarsitul anului, abonatii lui Dorian Popa vor vedea video-uri din seria ”Hatzmas 2019”. Haideti sa vedem in continuare cam ce va presupune aceasta serie.

Dorian Popa pregateste seria ”Hatzmas 2019” pe YouTube

Hatzmas 2019
Hatzmas 2019

In perioada sarbatorilor de iarna, nu e neobisnuit sa vedem la toti vloggerii, fie ei romani sau nu, serii de Craciun. Adica video-uri in care subiectele sunt strans legate de aceasta sarbatoare pe care cu totii o asteptam tot anul.

bookzone.ro

Iar Dorian Popa nu se dezminte de la aceasta regula. Cu energia debordanta pe care o stim, el se pregateste sa livreze o noua serie ”Hatzmas” de 31 de vlogguri. Suntem curiosi sa vedem ce va face Regele Hatz si pe unde se va duce. Sigur va face din orice activitate a sa, un prilej de bucurie pentru abonatii lui.

Genericul de inceput al seriei ”Hatzmas 2019”

Ca si pana acum, Dorian Popa va face si un intro sau un generic de inceput pentru aceasta serie. El a fost deja intr-un studio profi sa filmeze ceea ce vor vedea toti fanii sai incepand cu data de 1 decembrie.

Din cate am inteles, vor exista si personaje la care lumea nu se asteapta. Unul din ele ar fi Chelu, cainele lui Dorian Popa. El va fi imbracat frumos, intr-un costum specific acestei perioade.

Poate va aparea si iubita lui Dorian Popa, Babs? Depinde. Am inteles ca nu prea ii place sa se afiseze in spatiul public. Insa, cine stie? Vom afla cu siguranta in primul episod din seria ”Hatzmas 2019”.

Sansele sa existe si anumite cadre in masina lui Dorian Popa, care de ceva timp are in interior niste luminite gen din alea de Craciun sunt mari. Insa, la momentul las care scriem acest articol, sunt doar speculatii.

Concluzii

Abia asteptam sa vedem cu ce ne mai surprinde Regele Hatz, Dorian Popa pe canalul sau de YouTube. Pana atunci, nu uitati ca puteti sa va abonati gratuit la articolele noastre, pentru a fi primii care afla ultimele stiri despre vloggerii preferati, dar si sfaturi despre cum sa te apuci de vlogging si altele.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!