flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

SOC! Vloggerul Dorian Popa se pare ca nu va mai fi alaturi de telespectatori in fiecare seara. Astfel, vloggerul roman isi intrerupe colaborarea cu emisiunea Xtra Night Show, difuzata pe postul de televiziune Antena 1.

bookzone.ro

De ce pleaca Dorian Popa de la XNS?

Dorian Popa

Situatia pare sa fie trasa la indigo cu cea a unui alt coleg din trust. Dupa cum s-a scris si pe PaginaDeMedia, Alex Velea inceteaza colaborarea cu emisiunea Acces Direct. Simona Gherghe, actuala prezentatoare a show-ului a dezvlauit ieri, la inceperea noului sezon si de ce. Dupa spusele indragitei prezentatoare, se pare ca Alex Velea nu poate tine pasul cu o emisiune difuzata in fiecare zi. Fiind un cantaret cunoscut in Romania si avand foarte multe concerte, sotul Antoniei nu putea sa se mai concentreze in ambele locuri. Astfel, cantaretul a ales sa-si continue cariera muzicala, lasand la o parte postul de partener de prezentare al Simonei Gherghe.

Se pare ca exact la fel s-a intamplat si cu Dorian Popa, vloggerul roman care recent a strans 1 milion de abonati pe YouTube Romania. Datorita succesului rasunator pe care il are cu Hatz-ul sau, Dorian are si foarte multe concerte. Tocmai de accea, el a ales sa nu mai faca parte din echipa late night show-ului XTra Night Show (XNS), difuzat pe Antena 1.

bookzone.ro

Raspunsul lui Dan Capatos in legatura cu plecarea lui Dorian Popa

“Începem sezonul XNS cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”,

Acesta a fost raspunsul prezentatorului XNS, Dan Capatos in legatura cu plecarea lui Dorian Popa de la show-ul sau. Insa, dupa cum ati citit, avem si vesti bune. Fanii indragitului vlogger roman il vor putea vedea intr-un nou proiect. Show-ul va fi unul saptamanal, dupa spusele prezentatorului Antena 1. Pana la momentul scrierii acestui articol, nu s-au aflat si alte detalii despre acest nou proiect. Poate sa fie un show sau poate sa fie un serial. Va vom anunta detaliile de indata ce le vom avea.

Unde il pot vedea fanii pe Dorian Popa?

Pana o sa inceapa noul show in care va aparea, fanii pot sta linistiti. Nu e ca si cum gata, pana atunci, n-o sa il mai poata vedea si auzi pe Regele Hatz, daca de acum nu mai apare la XNS. Dupa cum probabil ca stiti deja, Dorian Popa posteaza aproape in fiecare zi, de la ora 8 dimineata, un nou vlog. Astfel, de fiecare data cand vi se face dor de el, dati un search pe YouTube Romania si vedeti ce video nou a postat.

1 thought on “Vloggerul Dorian Popa a plecat de la Xtra Night Show

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!