Cristi Munteanu s-a sarutat cu Mimi
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca surprizele se tin lant la inceput de an pe YouTube Romania. Pentru a compensa frigul de afara, unii vloggeri s-au gandit sa se incalzeasca de unii singuri. Astfel, fratele lui Vlad Munteanu a scos un vlog nou, alaturi de vloggerita Mimi. Se poate sa fie ceva mai mult intre Cristi Munteanu si Mimi? Inainte de a citit articolul, va invitam sa votati. Parerea voastra conteaza! Poate cei doi vloggeri romani vor lua in considerare dorintele fanilor sau poate nu. Raspundeti mai jos:

bookzone.ro

[socialpoll id=”2534301″]

Cristi Munteanu s-a sarutat cu Mimi

Sa fie oare vorba de un nou cuplu pe platforma video? Dupa cum veti vedea in videoclipul de mai jos, Cristi s-a sarutat cu vloggerita Mimi. Unii ar putea spune ca au facut-o doar pentru challenge. Insa, sa fie lucrurile atat de simple. Daca ei, de fapt, sunt impreuna?

bookzone.ro

Vloggerita Mimi e de mult timp subiect de discutie pe YouTube Romania. Anul trecut, ea a facut o intreaga poveste de breaking news in legatura cu dragostea ei. Prin aprilie, facea un videoclip cu noul ei iubit, Cocolino. Evident, n-a fost vorba decat de un clickbait. Insa, fanii au inceput sa intre la banuieli…

Vloggerita Mimi intr-un pictorial incendiar de Craciun

Daca cu Cocolino nu i-a mers, Mimi a trecut mai departe. Si-a continuat cariera pe YouTube si a facut si anumite campanii care sa o scoata in evidenta. Va reamintim ca, la un moment dat, ea a participat la o campanie de promovare a brandului Corso. Pentru acest gig, ea a invaluit promovarea intr-o poveste de cautare a unui iubit. Si i-a luat drept parteneri pe fratii Munteanu, respectiv Vlad Munteanu si Cristi Munteanu, doi dintre cei mai cunoscuti vloggeri romani.

S-a terminat si acea campanie si au venit sarbatorile de iarna. Aici, pentru a da de inteles ca e inca singura, Mimi a facut un pictorial incendiar. La descrierea unor poze, ea a spus clar ca nu vrea cadouri de la Mos Craciun. Ea vrea doar un iubit pentru inima ei, sa o aline si sa o inteleaga.

YouTube Romania 2019: Mimi si Cristi Munteanu = LOVE?

Cristi Munteanu si Mimi

Dupa videoclipul de mai sus, fanii au inceput sa intre la banuieli. Si, pe buna dreptate. Se poate vedea pe fetele amandurora ca le-a cam placut sarutul. Deci, e posibil ca acesta sa nu fi fost singular. In schimb, poate fi inceputul unei frumoase povesti de dragoste intre youtuberi romani.

Noi va vom tine la curent, iar daca pana la urma Cristi Munteanu se va cupla cu vloggerita Mimi, veti afla de pe site-ul nostru. Bineinteles, ne puteti urmari si pe Facebook sau pe Instagram, pentru a vedea. Apropo, era sa si uitam, dar ne-am adus aminte la timp sa va dam si videoclipul in care cei doi se saruta. Dupa cate ne-am dat seama, ei s-au sarutat de mai multe ori, facand CHAPSTICK CHALLENGE. E o provocare de care noi, personal, n-am mai auzit. Insa, dupa cum arata, e posibil sa o faca din ce in ce mai multi vloggeri din Romania. De ce? Ei bine, uitati-va la clipul lui Cristi Munteanu de mai jos si sa veti putea da seama si singuri.

Sursa: Cristi Munteanu YouTube

Nu uitati ca daca vreti sa ne spuneti ceva, ne puteti lasa un comentariu. Sau, daca va e lene, puteti sa ne scrieti pe Instagram. Va multumim a ati citit articolul si va asteptam si la urmatoarele. Tocmai de aceea, va sfatuim sa ne dati si un Follow pe Instagram. De ce? Pai, de fiecare data dupa ce postam un articol, anuntam acolo. Deci, daca ne urmariti, veti putea sa stiti de fiecare data cand postam un nou articol despre vloggerii din Romania.

 

2 thoughts on “Cristi Munteanu s-a sarutat cu Mimi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!