Bird Box Challenge Romania cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dupa succesul urias inregistrat de productia Netflix numita Bird Box, iata ca a aparut si challenge-ul cu acelasi nume. Daca inca nu ati vazut filmul si nu stiti exact despre ce e vorba, nu va compatimim. Va vom spune doar atat: e distractiv acest challenge si puteti sa-l faceti si voi pentru canalul de YouTube Dar, pana atunci, haideti sa vorbim despre Bird Box Challenge Romania cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu, un video care se bucura deja de succes.

bookzone.ro

Bird Box Challenge Romania cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu pe YouTube Romania 2019

Bird Box Challenge cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu

S-a dat strigare si s-au adunat 3 vloggeri. Astfel, ii avem intr-un singur video pe vloggerita Mimi si vloggerii Vlad si Cristi Munteanu. Se pare ca in ultima perioada, cei 3 au dat drumul la mai multe video-uri. Vom vorbi despre ele dupa ce terminam cu challenge-ul acesta ce a acaparat intreaga planeta.

Se pare ca challenge-ul presupune niste lucruri simple. Iei ceva cu care sa te legi la ochi si trebuie sa te descurci. Trebuie sa iti dai seama unde esti, fara a putea vedea. Evident, in vlogurile de pe YouTube nu exista acelasi subiect ca in filmul care a dat challenge-ul. Nu exista pericole, ci doar distractie pentru abonati.

bookzone.ro

Mimi, Vlad si Cristi Munteanu s-a intalnit si au facut Bird Box Challenge Romania. Pe scurt, ei au mers legati la ochi prin padure. Le-a luat ceva sa-si dea seama unde se afla, dar pana la urma, s-au descurcat. Apoi, pentru a lungi clipul, s-au dus si pe la mall, tot legati la ochi.

Bird Box Challenge Romania cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu e interzis minorilor

Un lucru dubios s-a intamplat la scurt timp dupa publicarea video-ului. Se pare ca de la un simplu video postat pe YouTube Romania, challenge-ul a devenit un video care nu este recomandat minorilor. Nu va ganditi la prostii, pentru ca nu se intampla nimic pervers pe parcursul video-ului. Insa, challenge-ul in sine poate fi considerat periculos.

Video-uri multe cu Mimi, Vlad si Cristi Munteanu pe YouTube Romania 2019

Anul 2019 a inceput cu colaborari peste colaborari pe YouTube Romania. Printre ele se numara si colaborarile facute de vloggerita Mimi cu fratii Munteanu. Prima data, a fost vorba de CHAPSTICK CHALLENGE cu Mimi si Cristi Munteanu. La scurt timp, a aparut si un video in care Vlad Munteanu o controleaza pe Mimi. Si recent, a aparut si video-ul cu Bird Box Challenge Romania. Toate trei video-urile s-au bucurat de succes, aunand sute de mii de like-uri. Se pare ca Mimi se cam potriveste la video-uri cu fratii Munteanu. Daca va aduceti bine aminte, au participat toti 3 si la o campanie Corso, unde era vorba de gasirea unui iubit pentru Mimi.

Sa ne asteptam la mai multe colaborari intre cei 3 vloggeri romani? Poate vor forma si ei un gang, ca tot e la moda pe YouTube Romania 2019. Dupa cum probabil stiti deja, vloggerii din Romania se transforma usor usor in cantareti. In prezent, sunt destule gang-uri pe platforma video, insa e loc pentru inca unul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!