Youtube baneaza Bird Box Challenge

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Youtube baneaza Bird Box Challenge. Ce se va intampla cu toti cei ce au postat deja un astfel de challenge pe canalele lor de YouTube?

bookzone.ro

YouTube vrea sa ia atitudine impotriva noului tip de challenge aparut pe platforma video in ultimul timp. Daca nu stiti inca, e vorba despre Bird Box Challenge, care a acaparat o mare parte dintre video-urile postate pe YouTube in ultima vreme.

YouTube baneaza Bird Box Challenge

Youtube baneaza Bird Box Challenge

Din pacate, s-a cam terminat isteria cu Bird Box. Si nu, nu ne referim la filmul cu pricina, ci la provocarea/challenge-ul in sine. Asadar, daca esti vlogger si tocmai voiai sa te pui pe filmat un video de acest fel, te avertizam ca e foarte posibil sa-ti pierzi timpul. De ce? Pai, YouTube probabil iti va lasa video-ul pentru cateva saptamani, apoi ti-l va sterge fara sa te anunte. Si nu ni se pare cine stie ce afacere sa muncesti la un video ca la scurt timp sa-ti fie dat jos. Insa, daca vreti sa va incercati norocul cu cu orice pret, fie.

bookzone.ro

Va intrebati de ce YouTube baneaza Bird Box Challenge? Pai, treaba e destul de simpla. Pentru multi, poate pare o joaca. Ce naiba, doar te legi la ochi si te duci prin diverse locuri, nu-i asa? Pare fun de tot, stim. Insa, trebuie sa luam in considerare faptul ca video-urile de acest gen pot fi vazut de toate felurile de persoane. Si, multi pot sa se gandeasca sa faca challenge-ul asta prin cine stie ce locuri, pentru vizualizari. Poate prin niste locuri abandonate sau periculoase. Si da, e posibil, pentru ca in goana dupa vizualizari, te gandesti la orice. Si chiar daca voi nu v-ati pune viata in pericol pentru niste vizualizari, pot fi destui care ar face-o. Iar YouTube vrea sa previna astfel de incidente.

Ce se intampla cu toate video-urile Bird Box Challenge de pe YouTube?

Dupa cum v-am spus si mai sus, daca aveti de gand sa faceti un video cu provocarea aceasta, mai bine v-ati reorienta. YouTube se pare ca are de gand sa nu ingaduie niciun fel de astfel de challenge pe platforma lor. Astfel, daca deja ai un video cu challenge-ul, mai bine l-ati salva pe undeva. De ce? Pai, in scurt timp va fi dat jos de YouTube.

Bird Box Challenge pe YouTube Romania

Daca pe plan mondial, e super isterie cu challenge-ul si sunt zeci sau sute de video-uri cu Bird Box, pe YouTube Romania treburile sunt mai linistite. Din informatiile noastre, nu exista decat un singur video in care se face acest challenge. E vorba despre un video postat de Mimi. In el, vloggerita face echipa cu fratii Munteanu se leaga la ochi si pornesc prin padure. Apoi, se duc la mall. La momentul scrierii aestui articol, se pare ca vloggerita Mimi a ales sa faca video-ul doar pentru persoane peste 18 ani. Altfel spus, daca nu ai 18 ani, nu ai cum sa mai vezi cum s-au distrat cei 3 vloggeri romani. Am scris si un articol legat de acest video.

Interzicerea Bird Box Challenge se intampla la nivel mondial

Dupa cum v-am spus si mai sus, nu doar in Romania are loc interzicerea acestui challenge. YouTube a decis ca la nivel global sa nu mai dea voie creatorilor de continut sa posteze videoclipuri cu Bird Box. Puteti afla mai multe din acest articol postat pe TheGuardian.

YouTube baneaza Bird Box Challenge – concluzii

Se pare ca platforma video are din ce in ce mai mare grija la tot ceea ce se posteaza. Astfel, unul din cele mai amuzante tipuri de challenge a fost interzis. Probabil ca vor urma si altele. De cum aflam, va vom instiinta si pe voi cu privire la noile reglementari YouTube. Pe noi ne puteti contacta pe profilul nostru de Instagram. Aici avem deja o comunitate formata din mii de persoane dornice sa afle primii cele mai noi stiri despre vlogging.

1 thought on “Youtube baneaza Bird Box Challenge

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!