Ce e trending pe YouTube Romania in vara lui 2019

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Stim cu totii ca vara e cel mai bun anotimp pentru vloggerii de pretutindeni. Publicul tanar este ”liber de contract”, fiind vacanta, asa ca toti incearca sa faca din ce in ce mai multe video-uri pentru a ajunge pe culmile succesului. Ne-am gandit sa va spunem ce e trending pe YouTube Romania in vara anului 2019, pentru ca lucrurile par a se fi schimbat putin.

bookzone.ro

Fiecare vara are tematica ei pe platforma YouTube

De obicei, fiecare anotimp estival are tematica lui pe YouTube Romania, iar anul acesta nu face exceptie. Daca in alti ani aveam o vara plina de disstrack-uri sau rap battle-uri, iata ca 2k19, cum ar spune Codrin, i-a adus pe toti vloggerii mai aproape de natura. Cum asa? Ei bine, daca va uitati la mai multi vloggeri, se pare ca tematica e de explorare.

Il avem pe Selly, care impreuna cu Gami, Pain, Dia si Exploit, care se plimba printr-o padure din Bucuresti. Evident, e o reclama pentru serialul Stranger Things sezonul 3, dar asta e mai putin important. Ideea e ca s-a facut un tip de video mai putin uzitat la noi pe YouTube Romania.

bookzone.ro

Alex Montrey si locurile abandonate

Apoi, il avem pe Alex Montrey care s-a apucat serios sa exploreze diverse locuri abandonate din Romania. De la spitale parasite, la inchisori precum inchisoarea Doftana, nimic nu pare sa il sperie pe acest vlogger. De curand, lui i s-a alaturat si un alt creator de continut, pe numele lui PORO. In cateva video-uri, ei au mers ca o echipa sa exploreze diverse locuri neumblate. Poate unul dintre cele mai interesante locuri de acest gen este inchisoarea Doftana din judetul Prahova. Puteti vedea aici video-ul cu pricina. Baietii au putut intra atat in vechea cladire, cat si in curtea interioare, fiind surprinsi de tot ce au gasit.

Video-urile de acest gen se pare ca au o mare priza la public, strangand zeci de mii de like-uri, dar si sute de mii de vizualizari. Tocmai de aceea, sansele sa vedem mult mai multe astfel de video-uri sunt nu mari, ci foarte mari. Insa, nu ne plangem. E foarte bine ca se mai fac si lucruri noi. Parca e o gura de aer proaspat, pe langa atatea challenge-uri rasuflate, facute de sute de ori, nu-i asa?

Dar chiar nu se mai cearta vloggerii intre ei?

Se pare ca nu. Din contra, unii dintre ei chiar au ales sa se impace, in loc sa-si lungeasca certurile pe video-uri lungi si fara rost. Desi publicul se astepta sa izbucneasca un nou scandal intre 2 creatori mari de continut, iata ca toti sunt pe un vibe pozitiv. In orice caz, vara nu s-a terminat, insa lucrurile nu par a se indrepta spre vreo cearta.

In concluzie, se pare ca in vara 2019 pe YouTube Romania, o dam pe natural si pe pozitivitate. Exploram si castigam. Ce anume? Pai, expunere, abonati si bani. Aceasta este reteta vloggerilor romani.

Nu uitati ca ne puteti gasi pe Facebook, dar si pe Instagram. Un Like si un Follow va asigura un loc in primul rand la fiecare nou articol pe care il postam. Pana data viitoare, la revedere stimatilor.

 

1 thought on “Ce e trending pe YouTube Romania in vara lui 2019

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!