Vloggerul PORO abordeaza problemele societatii in vlog-urile sale

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

YouTube Romania este intr-o plina ascensiune, fapt pentru care in fiecare zi descoperim noi vloggeri atrasi de succes, ce abordeaza diverse formate in speranta de a atrage un public numeros. Unii mizeaza pe reactii, stream-uri cu cele mai in voga jocuri ale momentului sau sketch-uri. In acelasi timp, avem si vloggeri care se intereseaza de situatia actuala a societatii. Unul dintre acestia este vloggerul PORO, care abordeaza unele dintre pregnantele probleme din tara noastra.

bookzone.ro

Reguli despre comportament

Se stie deja ca publicul tanar este unul in plina formare. Astfel, ideile, gandirea si comportamentul ulterior pot fi modelate usor la varsta la care cei mai multi dintre ei isi petrec mare parte din zi pe YouTube Romania. Sigur, aceasta platforma nu este intotdeauna folosita pentru educatie. Iar cele mai multe vizualizari nu se fac intotdeauna pe subiectele mai serioase. In schimb, vlog-urile light, fara substanta pot prinde foarte usor.

Chiar si asa, sunt destui si la noi in tara care aleg printre altele sa vorbeasca si despre treburi mature. Cu riscul de a nu face bani din YouTube si a nu fi in Trending, ei vor sa isi invete publicul sa fie verticali si sa nu se lase batuti. PORO are deja o serie, daca o putem numi asa, in care vorbeste despre astfel de situatii. El da sfaturi din experienta sa personala, pe care abonatii lui pot sa le ia sau nu in seama.

bookzone.ro

 

PORO isi invata abonatii cum sa reactioneze la tentatii, anturaje proaste, tentative de bataie, amenintari

Pe YouTube Romania, publicul de pana in 18 ani este majoritar. Altfel spus, toti cei care in prezent inca se afla la scoala, sunt cei care urmaresc cel mai mult productiile video autohtone ale vloggerilor. Stiind acest lucru, PORO a ales sa vorbeasca in video-uri si despre cum sa reactionezi in fata batausilor. El a discutat si discuta despre psihologia din spatele grupurilor de smecheri, care vor sa intimideze.

Pentru multi, pauzele dintre orele de curs sunt un calvar. De ce? Ei bine, din cauza celor care se aliaza pentru a face rau si a-si bate joc. Insa, vloggerul PORO isi invata abonatii sa nu se teama si sa gestioeze usor situatiile de genul. Sigur, pe langa subiectele serioase, mai face si video-uri amuzante. Un exemplu ar fi chiar video-ul in care a mers impreuna cu Alex Montrey la Inchisoarea din Doftana, despre care v-am povestit in articolul anterior.

Vloggerul PORO a vorbit si despre cazul de la Caracal ce a oripilat Romania

PORO a abordat recent si subiectul momentului din Romania: cazul fetelor de la Caracal. Dupa cum probabil stiti deja, recent, localitatea Caracal a devenit populara in Romania recent si nu datorita unor lucruri pozitive, ci, din contra. Doua fete, Luiza si Alexandra au fost victimele unui anume Gheorghe Dinca. Totul se pare ca putea fi evitat daca Politia ar fi actionat prompt atunci cand una din fete a sunat la 112. Pe baza acestor lucruri, vloggerul PORO a discutat intr-un video despre situatia de ansamblu din Romania si despre cum coruptia inca reprezinta una dintre cele mai grave probleme ale tarii noastre. Puteti vedea video-ul despre care va vorbim mai jos:

Voi il urmariti pe PORO pe YouTube Romania?

Intrebare intrebatoare: voi ati vazut pana acum vreun video de-al acestui vlogger roman? Daca da, ne puteti spune parerea voastra despre el in sectiunea de comentarii.

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!