Zoso are canal de YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Zoso are canal de YouTube. Bloggerul brasovean a inteles ca, in ziua de astazi, e necesar sa apari pe Internet si in forma video, indiferent de domeniul in care activezi. De ce? Ei bine, video-ul este cel mai consumat tip de continut, iar conform statisticilor, va continua sa fie cel mai popular pentru mult timp de acum incolo.

bookzone.ro

Cine este Zoso?

Zoso are canal de YouTube
Zoso are canal de YouTube

Zoso este un blogger din Brasov. Pe numele sau real, Valentin Petcu isi exprima ideile si gandurile in scris.O face pe blogul sau personal, care este cel mai citit din Romania. In fiecare zi, peste 20.000 de persoane, in medie, intra pe blog sa citeasca ce a mai scris Vali.

Din cauza limbajului sau dur, direct si fara menajamente, Valentin Petcu si-a atras de multe ori antipatia celor din industria de publicitate din Romania si nu numai. Influencerii de carton sau personajele care se dau ceea ce nu sunt nu scapa de sub arma lui cea mai la indemana: cuvantul. Astfel, indiferent de statutul unei persoane sau de numarul de urmaritori, lui Zoso nu ii e teama sa isi exprime opinia pe subiect si sa deschida ochii unora.

bookzone.ro

Deviza blogului sau personal este ”Nu esti hater, daca ai dreptate”. Si, intr-adevar. Atunci cand aduci argumente, cei cu putina minte nu au cum sa te numeasca hater, chiar daca te iei de favoritii tai. In fine, insa, haideti sa vedem cum se prezinta contul sau de YouTube.

Zoso are canal de YouTube: Sunt 2.000 de abonati

La momentul scrierii acestui articol, Valentin Petcu are pe YouTube 2.400 de abonati. Destul de decent, am spune noi. Nu de alta, dar continutul sau e putin mai serios sau nisat, am putea spune. Inca nu l-am vazut facand vreun challenge sau vreun video care sa prinda la public. Bine, cel mai probabil, nici nu vom vedea un astfel de video la el.

Subiectele pe care le abordeaza sunt, de cele mai multe ori, cele despre care a vorbit initial pe blog. Insa, dupa cum am spus si la inceputul articolului, partea de video e necesara. De ce? Pai, pentru a ajunge la un public numeros. Astfel, de cele mai multe roi, cei care ajung la vreun video de-al lui, pot citi despre un subiect si in articolul pe care acesta il lasa in descrierea video-ului.

Vali.ro in loc de Zoso.ro

Din cate vad, canalul lui se numeste simplu: Vali. Nici urma de Zoso pe undeva. Sincer, nu inteleg de ce, caci, pana la urma, lumea il stie drept Zoso. Un alt lucru pe care nu il intelegem e de ce pe post de asa-zis watermark are in video-uri vali.ro si nu zoso.ro.

Initial, am crezut ca exista si un al 2-lea site. Unul pe care publica si alte lucruri decat pe site-ul principal, insa, nu e cazul. Vali.ro te redirectioneaza pe zoso.ro. Revenind insa, putem spune ca ii merge binisor pe YouTube. La fiecare video strange rapid sute de vizualizari sau mii.

Are si monetizarea de la YouTube activa, insa, sincer, nici nu credem ca il ajuta cu ceva. La cate vizualizari face, probabil ca, la final de luna, face bani de-o pizza. Daca e sa ne luam dupa informatiile din articolul in care v-am spus cati bani se fac la un milion de vizualizari, situatia e clara. Evident, nu acesta e scopul canalului sau pentru moment. Banii probabil vor veni ulterior, insa, acum, e folosit doar pentru vizibilitate.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!