Cati bani faci din YouTube Romania pentru 1 milion de vizualizari?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cati bani faci din YouTube Romania pentru 1 milion de vizualizari? Aceasta este fara indoiala una dintre intrebarile care-i framanta pe toti cei ce urmaresc videoclipurile de pe platforma. Sunt multi cei care vor neaparat sa stie cati bani fac diversi posesori de canale. Astazi, vom incerca sa va raspundem la aceasta intrebare. Nu uitati ca, daca va place articolul, puteti sa-i dati un share, sa afle toti raspunsul la intrebarea din titlu.

bookzone.ro

Cati bani se fac din YouTube Romania?

bani youtube romania 1 milion viualizari

Inca de cand monetizarea a ajuns si in Romania, sunt din ce in ce mai multi cei care vor sa se apuce de filmat si de…castigat bani. Doar ca…situatia nu este atat de roz pe cat ar crede unii. Manati de dorinta de imbogatire rapida, dar si de faptul ca vloggerii romani reusesc sa adune rapid zeci sau sute de mii de vizualizari la fiecare clip, numarul celor care vor sa se apuce de YouTube este in crestere. Si da, nu e de condamnat acest lucru. Cand vezi 100.000 de vizualizari sau mai multe, te gandesti ca cel care a postat videoclipul cu pricina s-a si imbogatit. Totusi, in Romania nu e deloc asa.

Pentru foarte multi din cei ce-si petrec timp uploadand clipuri pe YouTube, banii din reclame sunt cel putin a 2-a sursa de venit. Nicidecum prima. Si, pe buna dreptate. Rata CPM este destul de mica.

bookzone.ro

Cati bani faci din YouTube Romania pentru 1 milion de vizualizari?

In ultima vreme, piata a explodat, in sensul ca vizualizarile sunt din ce in ce mai multe peste tot. Daca cu putin timp in urma, sa ai vizualizari de ordinul sutelor de mii era apogeul, acum daca n-ai cateva milioane per clip, degeaba. Tocmai de aceea, s-a nascut intrebarea multora: „Cati bani faci din YouTube Romania pentru 1 milion de vizualizari?”.

Sunteti pregatiti sa aflati? Nu va ganditi la cine stie ce sume. Din informatiile noastre, pentru 1 milion de vizualizari pe YouTube Romania poti sa iei undeva in jur de 200$. In lei, ar veni aproape 900 de lei. E destul de putin…

A, si nu va ganditi ca gata, acum daca vedeti la un videoclip 5 milioane de vizualizari, de exemplu, respectivul/respectiva a facut sigur peste 1.000$. Din toti aia care au vizualizat video-ul, e foarte posibil ca multi sa fi avut adblock-ul activat. Astfel, din 5 milioane de vizualizari, poate ca doar jumate au fost din aceia carora li s-au afisat reclamele.

8 thoughts on “Cati bani faci din YouTube Romania pentru 1 milion de vizualizari?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!